5 intrebari pe care iubitul tau spera sa nu i le pui niciodata

Comunicarea in cuplu este foarte importanta, dar intotdeauna exista o limita, pe care bine sa nu o treci. De asemenea, exista niste ganduri in minte iubitului tau pe care, crede-ne, nu ai vrea sa le stii, asa cum nici tu nu ti-ai dori ca el sa stie tot ce gandesti tu.

Iata cinci intrebari pe care iubitul tau isi doreste sa nu i le pui niciodata si poate ar fi bine sa le eviti.

1.    Ti se pare ca sunt grasa?Recunoaste ca absolut orice ar spune el nu vei fi multumita. Daca va spune nu, o sa ti se para ca minte din politete, daca va spune da, te vei simti jignita, asa ca evita intrebarea.

2.     Iti place mai mult sa stai cu mine, sau cu prietenii tai? Sa pui un baiat sa aleaga intre tine si prietenii lui nu este ok, asa cum nici comparatia din intrebarea de mai sus nu este. Gandeste-te ca este specifica unor femei nesigure si timorate si ca nu vrei sa pari asa in fata iubitului tau.

3.    Pot sa imi aduc niste lucruri la tine acasa? Poate tie ti se pare ceva marunt, dar pentru barbatii momentul in care iti aduci lucrurile la el acasa este unul important, deoarece, in secret, se tem sa nu le invadezi intimitatea.

4.    Te-ai gandit la viitorul relatii noastre? Presiunea unei casatorii sau a unei oficializari de orice natura poate strica placerea de a fi impreuna. In definitv nu conteaza decat ca sunteti impreuna. Daca nu il simti pregatit pentru un pas inainte, nu il forta, risti sa il pierzi.

5.    Te gandesti si la alte femei?Poti sa fii sigura ca raspunsul sincer este da, si trebuie sa recunosti ca si tu te mai gandesti la alti barbati, dar asta nu inseamna ca il iubesti mai putin sau ca astepti ocazia potrivita ca sa il inseli. Nu te astepta la lucruri imposibile din partea iubitului tai. Nesiguranta iti poate distruge relatia.

      Articole recomandate