16 oraşe din Statele Unite pe care trebuie să le eviţi

orase

Guvernele străine îşi avertizează cetăţenii să evite anumite oraşe din Statele Unite ale Americii, din cauza pericolelor existente.

Potrivit Mediafax, deşi majoritatea zonelor pe care statele le recomandă cetăţenilor să le evite sunt în ţări sub-dezvoltate sau care au trecut ori trec printr-o catastrofă naturală sau un conflict armat, Washington Post anunţă că unele guverne străine au emis averismente de călătorie pentru 16 dintre oraşele din SUA. Iată care sunt oraşele pe care guvernele străine, în principal Franţa, le consideră periculoase pentru cetăţenii lor.

1. Boston – Evitaţi plimbările noaptea în Dorchester, Mattapan şi Roxbury şi aveţi grijă la hoţii de buzunare în Chinatown, North End şi Fenway.

2. New York – Rămâneţi vigilenţi în Times Square şi la Statuia Libertăţii şi evitaţi să mergeţi în Bronx, Harlem şi Central Park noaptea.

3. Washington – Union Station este periculoasă noaptea, iar cartierul Anacostia este de evitat la orice oră.

4. Baltimore – În afară de zona centrală, oraşul e considerat periculos.

5. Richmond – Nu vizitaţi oraşul pe jos.

6. Pittsburg – Francezii îşi sfătuiesc cetăţenii să evite Mount Oliver, Hill District, Hazelwood şi Homewood-Brushton.

7. Cleveland – Nu mergeţi în Cleveland Heights, Lakewood şi Euclid. Aceste avertismente l-au enervat pe primarul din Cleveland Heights, care a spus că „guvenul francez se comportă prosteşte şi nu ştie despre ce vorbeşte.”

8. Detroit – Centrul trebuie evitat după ora la care se închid magazinele.

9. Chicago – Nu vă apropiaţi de West Side şi nu mergeţi mai la sud de strada 55.

10. Houston – Rămâneţi vigilenţi dacă mergeţi noaptea prin centrul, sudul sau estul oraşului.

11. St. Louis – Evitaţi zona de nord dintre aeroport şi centru. Autobuzul care face legătura între aeroport şi oraş este sigur, totuşi.

12. Atlanta – Nu mergeţi în centru sau în partea de sud după lăsarea întunericului.

13. New Orleans – Pentru acest oraş, francezii au lăsat indicaţii mai exacte: Evitaţi zonele care se află la nord-vest de strada Dauphine, la nord-est de bulevardul Ursulines, la nord de bulevardul St Charles şi la sud de strada Magazine.

14. Miami: De data aceasta avertizarea vine din partea guvernului canadian, care atrage atenţia asupra spargerilor numeroase, a tâlhăriilor şi a furturilor din buzunare.

15. Los Angeles – Din nou, francezii avertizează asupra cartierelor Hollywood, Santa Monica, Venice Beach şi Long Beach şi recomandă evitarea zonelor Watts, Inglewood şi Florence.

16. El Paso – Guvernul britanic avertizează cu privire la violenţele care se petrec la graniţa cu Mexicul, mai ales la punctul de trecere a frontierei Ciudad Juarez.

      Articole recomandate