12 vedete și joburile lor dubioase

Primele lor job-uri au fost oricum mai putin fabuloase. Nu multe dintre vedete se pot lauda ca si-au inceput cariera direct pe podium sau in lumina reflectoarelor. Bine, exceptandu-i pe Michael Jackson sau Justin Bieber. Iata cele mai dubioase 10 locuri de munca pe care le-au avut vedetele inainte de a fi vedete. Nu le plangeti de mila, au scos-o la capat toate.

Sean Connery a avut, poate, cele mai dubioase locuri de munca. Inainte de a fi James Bond, Sean Connery a fost laptar, agent de paza si curatator de sicrie.

Inainte de Rolling Stones, Mick Jagger si-a inceput cariera in spitalul de boli mintale Bexley. Nu ca medic, ci ca portar.

Inainte de a fi actor, Tom Cruise lucra in adolescenta ca vanzator de ziare.

Matt LeBlanc sau mai bine spus Joey Tribbiani din „Friends” a ajuns actor din greseala incercand sa agate o femeie pe strada care s-a dovedit a fi o actrica care ulterior l-a prezentata unui producator. Matt isi dorea sa ajunga tamplar si nicidecum actor.

S-ar fi gandit cineva ca un om de serviciu va ajunge peste ani unul din cei mai apreciati actori de comedie? Cu siguranta nu.

O fi el unul din cei mai buni actori de la Hollywood, dar cu mult timp in urma, Brad Pitt era doar o mascota. Angajat al restaurantului El Pollo Loco (Puiul Nebun), Brad Pitt trebuia sa se imbrace in pui si sa inmaneze pliante. A mai fost, printre altele si sofer de limuzina pentru stripperi.

Excentrica Lady Gaga are un trecut la fel de excentric. Inainte de a deveni cunoscuta, artista era strippeita intr-un club gay. „Numarul meu era unul destul de salbatic. Purtam costume din piele neagra si dansam pe muzica celor de la Black Sabbath, Guns N’ Roses si Faith No More”, spune Gaga.

Inainte de rege al rock’n’roll-ului, Elvis a fost sofer de tir.

Ani la rand a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume. Inainte de asta, insa, Hugh Jackman distra copiii la petreceri, costumat in clovn. Clovnul Coco, mai exact.

Inainte de Rambo, Sylvester Stallone a lucrat la Gradina Zoologica din Central Park unde curata cusca leilor. Ne este putin greu sa ne dam seama cine a dus mai greu, Christopher Walke care trebuia sa imblanzeasca animalul sau Stalone care trebuia sa curatete dupa el.

Vulpita Megan Fox si-a inceput cariera in Florida, ca mascota. Imbracata in banana aceasta trebui sa atraga clienti intr-un magazin care vindea periute. In timpul emisiunii Ellen DeGeners, Megan a admis faptul ca acesta a fost singurul job real pe care l-a avut vreodata.

La varsta de 15 ani, Christopher Walken s-a alaturat unui circ ambulant unde a devenit, in scurt timp, imbalnzitor de lei. Modest, actorul spune ca intreaga experienta a fost usurata de faptul ca Sheba, leul sau, era foarte batran si infensiv.

      Articole recomandate