12 lucruri interesante despre chiloţi

În ce ţară e ilegal să ieşi din casă dacă nu porţi chiloţi, de cîte ori îşi spală nemţii lenjeria şi încă alte 10 curiozităţi despre chiloţi!

1, In Thailanda e ilegal sa iesi din casa daca nu porti chiloti. Cine controleaza indivizii pentru a vedea daca acestia respecta legea, ramane un mister.

2, Germanii isi spala lenjeria in medie o data la sapte zile.

3, In tari precum Venezuela si Peru traditia cere ca de Revelion toata lumea sa poarte chiloti galbeni pentru noroc in anul care va veni.

4, In Japonia existau pana in anul 1993 automate de vandut lenjerie intima.

5, Americanii cheltuiesc peste 13 miliarde $ pe an pe lenjerie.

6, Cel mai scump set de lenjerie a fost vandut pentru suma de 15 milioane $. Setul a fost creat de Victoria`s Secret: sutienul era acoperit cu 1300 de pietre pretioase, printre care si rubine si diamante.

7, 25% din femeile din Arkansas tin o pereche de chiloti in torpedoul masinii.

8, In MInnesota, legea prevede ca in magazine lenjeria pentru femei si cea pentru barbati sa nu fie asezate una langa alta.

9, Un sondaj a dezvaluit faptul ca aroma de cirese este preferata clientilor cand vine vorba de lenjeria comestibila. Pe ultimul loc s-a situat aroma de ciocolata.

10, Barbatii casatoriti isi schimba lenjeria de doua ori mai des decat burlacii.

11, Cand pleaca in vacanta, femeile uita cel mai des sa-si impacheteze… chilotii.

12, Pana acum cativa ani, legislatia din S.U.A. prevedea ca manechinele folosite la testele de siguranta sa poarte lenjerie roz.

      Articole recomandate