12% dintre moldoveni declară că și-au înșelat partenerul actual

12,2% dintre moldoveni declară că și-au înșelat partenerul actual. Datele au fost date publicității astăzi de institutul de sondare IMAS Chișinău, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate pe piața din R. Moldova.

Potrivit sursei, 21% dintre respondenții bărbați au spus că și-au înșelat partenerul, în timp ce numărul femeilor care au dat același răspuns reprezintă 5% din numărul total de 837 de respondenți. În același timp, 62% dintre bărbați declară că nu și-au înșelat partenera, femeile – 85%. Cei mai infideli, potrivit studiului, au fost bărbații cu vârsta cuprinsă între 45-59 de ani (13,8%).

Același sondaj arată că cea mai mare parte a moldovenilor și-au început viața sexuală atunci când au împlinit vârsta majoratului (16-19 ani) – 37,5%. Cca 30% dintre intervievați au declarat că nu știu/nu răspund când și-au început viața sexuală.

Sondajul realizat de IMAS Chișinău mai arată că majoritatea moldovenilor se consideră fericiți. Cca 22% au declarat că se consideră persoane nefericite.

La sondajul realizat de IMAS Chișinău au participat 837 de respondenți, cu vârsta de peste 18 ani. Potrivit sursei, eroarea este de +/-3…4%. Datele au fost colectate în perioada 1-16 mai 2011. Studiul a fost realizat cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a companiei IMAS pe piaţa Republicii Moldova, sondaj aniversar dedicat publicului larg.

      Articole recomandate