10 vedete care au recunoscut că au fumat marijuana

De când marijuana a fost legalizată în diverse state (vezi nebunia din Washington sau Colorado), subiectul nu mai este deloc fumat.

Înainte, tonul discuţiei era în spiritul eradicării, însă mulţi s-au plictisit de asta şi au început să îşi recunoască pasiunea pentru căile lor de relaxare. Iar vedetele au fost primele care s-au hotărât să îşi recunoască pasiunea pentru acest drog, de la Morgan Freeman sau Miley Cyrus, până la personaje la care nimeni nu s-ar fi aşteptat:

Brad Pitt

Brad Pitt a spus într-un interviu pentru Parade că, la începutul carierei sale la Hollywood, i-a plăcut să fumeze puţină iarbă. Totuşi, pasiunea nu a durat mult şi a renunţat la ea pentru job-ul serios de actor.

Justin Timberlake 

Justin Timberlake a recunoscut într-un interviu pentru Playboy, în 2011, că fumează iarbă – pentru că uneori are un creier care are nevoie să fie „stins”. În 2003, a trebuit să ia o pauză, pentru că a fost prins „high” într-un episod Punk’d.

Kirstin Dunst

Kirstin Dunst a declarat pentru Daily Mail că îi place marijuana şi că, dacă toţi ar fuma, „lumea ar fi un loc mai bun”.

Lady Gaga 

Lady Gaga a recunoscut pentru „60 Minutes” că fumează multă iarbă când face muzică, pentru că o ajută în „actul creaţional”. Aveaţi dubii?

Miley Cyrus

În septembrie 2013, Miley Cyrus a declarat pentru Rolling Stone că “iarba este cel ami bun drog din lume”. Să considerăm că le-a testat pe toate?

Morgan Freeman

Morgan Freeman s-a lăsat de mult timp de alcool şi de droguri, cu care are o istorie palpitantă. Dar a spuns că de „ganja” nu se lasă niciodată, pentru că e „iarba lui Dumnezeu”.

Natalie Portman 

Natalie Portman a spus într-un interviu pentru EW că a fumat iarbă când era studentă la Harvard. Între timp şi-a schimbat obiceiul, crezându-se “prea bătrână” pentru lucruri de genul acesta.

Oprah 

Oprah a spus că nu a mai fumat iarbă din… 1982.

Robbie Williams 

Robbie Williams a avut o relaţie de “love-hate” cu drogurile. Din 2006, de când a cunoscut-o pe Ayda Field, s-a lăsat de excese, însă susţine că mai fumează iarbă din când în când, pentru relaxare, şi că, dacă fiica lui ar vrea să încerce, ar fuma cu ea.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa este unul dintre cei mai mari fani marijuana. Are propria firmă de foi pentru rulat şi îşi numeşte casa „The Bakery”, mai ales pentru mult iubitul obicei de „wake and bake”.

via gq.ro

      Articole recomandate