10 trăsături care diferenţiază o fată de o femeie

femeia

Uneori îţi este greu să diferenţiezi o fată de o femeie. Pentru aceasta sunt câteva trăsături bine definite care demonstrează diferenţa dintre o fată şi o femeie adevărată. 

Mie, ca şi altor mulţi bărbați, ne este dat să dăm pe drumul vieţii peste prea multe fete și nu destule femei. Apropo, în faţa unui bărbat o fată sau o femeie nu se află după vârstă – unele femei pot fi mai mici decât niște fete. Deosebirea în primul rând o face modul în care se comportă, cum gândeşte și trăieşte în general.

Femeile și fetele văd lumea diferit şi o înțeleg în mod diferit. Și interacționează cu ea – la fel. Lumea întreagă este plină de fete, însă femei … oh, ele sunt rare.

Nu că acestea nu ar exista defel, nicidecum.  Pur și simplu ele nu pot fi găsite cu ușurință. Și acest lucru nu este vina lor, pentru că ele sunt nevoite de asemenea să găsească bărbaţi printre milioanele de băieți.

Dar ca bărbaţi (nu ca băieți) noi trebuie să ne asigurăm că nu pierdem timpul întâlnindu-ne cu o fată. În caz contrar, putem petrece foarte mult timp pentru nimic. Și deși uneori femeile pot fi greu de deosebit de fete, pentru aceasta sunt 10 caracteristici:

1. Fetele iubesc să se îmbrace în haine dezgolite, deoarece ele cred că asta le fac mai sexy – femeile nu ştiu că arată sexy, indiferent de modul în care se îmbracă. 

Femeile înțeleg că să arate provocator – nu este singura modalitate de a fi sexy. Ele nu au nevoie să se arate făţiş, ca într-o vitrină, ca să se simtă dorite. Femeile sunt într-atât de sigure pe ele că nu le pasă ce poartă – ele știu că sunt sexy, pentru că … ele aşa fost.

2. Fetele așteaptă ca bărbaţii lor să ştie mereu ceea ce ele gândesc și simt – femeile nu consideră rușinos să vorbească despre asta.

Domnişoarelor: bărbaţii nu pot citi gândurile. Uneori vrem cu adevărat să nu fie aşa, ne-ar fi fost mult mai ușor. Dar fetele tind să creadă cu adevărat că bărbaţii ar trebui să le înțeleagă peste tot și mereu, dar atât de bine încât întotdeauna să ştie ce gândesc, ce simt si ce vor să spună.

Din păcate, cei mai mulți bărbaţi nu sunt atât de bine pricepuţi la înţelegerea indiciilor, jumătăţilor de indicii și tuturor gândurilor. Și aici la fată și apare iritația  şi tot felul de chestii pe când femeile pur și simplu acceptă ca un fapt că nimeni nu este perfect, și pur şi simplu spun ceea ce gândesc.

3. Fetele așteaptă ca voi să plătiţi întotdeauna pentru ele – femeile sunt independente financiar.

Fetele iubesc să fie alintate şi cineva să aibă grijă de ele – poate pentru că atât de răsfăţate au crescut. Dar oricare ar fi motivul, fetelor nu le place să deschidă portofelele lor. Femeile însă, pentru a permite bărbaţilor să plătească pentru ele, uneori sfidător plătesc pentru sine, ba chiar şi pentru amândoi.

Femeile vor să reamintească bărbatului că motivul pentru care sunt împreună este că el o respectă și o tratează bine și nu pentru că are portmoneul plin.

4. Fetele nu se dau într-o parte să tragă o beţie până să-şi piardă pulsul – femeile știu cum să bea și îşi ştiu norma.

Ştii femei care se duc constant prin cluburi și agaţă bărbați la un cocktail? Desigur, nu. Femeile nu fac asta. Doar fetele sunt întotdeauna gata să bea, mai ales gratuit – deci lor le este mai ușor să ia decizii greșite.

Nu spun că femeile nu beau. Nicidecum. Dar ele îşi știu măsura și nu se îmbată  până la pierderea controlului. Femeile întotdeauna păstrează controlul asupra lor.

5. Fetele au mâncărime la degete să schimbe statutul de pe Facebook la „într-o relaţie” . Femeile de multe ori uită complet că sunt înregistrate acolo.

Pentru că femeile sunt prea dornice de viața reală ca să îşi mai amintească să actualizeze profilul cu anumite stări. Cel mai probabil, mai devreme sau mai târziu ele vor face acest lucru, dar atunci când au timp liber și îşi vor aminti de asta. Însă cu siguranță nu vor alerga pierzându-şi pantofii ca să ajungă la calculator în același moment în care le va invita în prieteni un nou bărbat.

6. Fetele privesc  telenovele . Femeile citesc.

Unele dintre emisiunile TV merită într-adevăr privite, dar aproape toate sunt la fel – un gunoi. Da, unele femei vizionează programe TV (cu o expresie de plăcere vinovată pe faţă), dar mai presus de toate le place să-și petreacă timpul citind o revistă deşteaptă sau o carte.

Ele nu doresc să piardă timpul pe gunoiuri populare, care cel mai probabil în zece ani vor fi uitate de toţi. Ele vor să înveţe ceva nou.

7. Fetele vorbesc despre nimicuri – femeile știu cum să menţină o conversație interesantă.

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai importante caracteristici. Cele mai multe fete pur și simplu nu pot ține pasul conversației. Ele nu vorbesc despre evenimentele din lume. Ele nu au hobby-uri sau interese intelectuale. Și opiniile lor de fapt nu sunt ale lor – le aleg de la alţii ori de câte ori este necesar. În general, fetele sunt banale și plictisitoare. Dar femeile – femeile sunt pur și simplu uimitoare.

8. Fetele mănânca salate – femeile  mănâncă ceea ce doresc.
Ei bine, nu vreau să spun că femeile nu mănâncă salate – unele mănâncă. Dar ele cu siguranţă nu vor ciuguli demonstrativ frunze de varză în fața oamenilor şi apoi să meargă acasă pentru a devora o jumătate de kilogram de înghețată.

Femeile consumă alimente sănătoase şi consideră acest lucru un avantaj. Fetele consumă alimente sănătoase făţiş – pentru ca toţi în jur să știe că o fac. Doar o femeie adevărată nu refuză să mănânce un hamburger cu cartofi prajiti pentru a-ţi ţine companie. Ea știe că poate face acest lucru. Iar dacă vrea, asigurați-vă că o să o facă.

9. Fetele se agață de tot ceea ce este familiar – femeile sunt mereu în căutare de noi orizonturi.

Femeile sunt nu numai competente în toate privințele, dar caută mereu să câștige experiență suplimentară. Ele se luptă pentru a vedea lumea, a întâlni oameni noi, a explora noi oportunități. Ele sunt pline de vitalitate și nu se tem să petreacă din plin. Femeile iau întotdeauna viața făţiş. Fetele în schimb nu sunt chiar sigure de sensul vieții lor – acestea sunt în speranța că vor găsi un bărbat care le va arăta și spune ceea ce este corect.

10. Fetele au nevoie de apărători – femeile sunt propriul lor apărător.
Nimeni în lume – și nu glumesc – nimeni nu este mai sexy ca o femeie care poate avea grijă de ea. Și toate femeile pot asta, chiar dacă nu au nevoie. Ei bine, fetele iubesc securitatea, trecând din mână în mână și temându-se să rămână singure.

Femeile caută ceea ce au nevoie și nu așteaptă până când totul le va fi adus pe un platou de argint. Ele sunt puternice, încrezătoare în sine și independente.

Femeile sunt viitorul, iar fetele – trecutul. Bărbaţi, iubiţi adevăratele femei!

Sursa: elitedaily.com

      Articole recomandate