10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de căsătorie

1

Să te căsătorești nu este un lucru dificil, ba chiar din contra. Căsătoria are atuurile ei, cu toate trăsăturile unei relații care trece dincolo de relație, care presupune că ești parte a unui tot întreg care se numește familie.

Totuși, pînă la căsătorie mai ai multe de făcut. Pentru tine personal, fără a implica pe altcineva. Fie că pleci undeva departe sau faci nebunii de care nu credeai că ești în stare.

Vezi 10 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci înainte de a spune un DA hotărît în fața altarului.

1. O aventură de-o noapte. Fie că ești fată sau băiat, o aventură pe-o noapte este cea mai bună variantă să lași deoparte complexele unei vieți monotone. Și nu uita că după căsătorie așa ceva nu va mai fi. Uită de toate, pe 24 ore, și lasă-te condus/ă de instinct.

1

2. O călătorie romantică. Zic romantică, pentru că de obicei o călătorie se combină cu aventuri, momente deosebite și emoții de neuitat. Pe urmă o să ai ce povesti nepoților despre ceea ce ai făcut înainte de a te căsători cu bunelul/bunica lor.

2

3. Un weekend împreună cu hipsterii. O să porți pălărie și ochelari cu rame. O să asculți melodii stranii și interesante. O să stai în magia unui fum dens. Și spre final o să poți face multe foto ca amintire cu aparat Polaroid. Da, toate într-un weekend alături de hipsteri. Și asta nu e tot!

3

4. Să agăți pe cineva în bar, sau pe stradă. Adică să faci lucruri neobișnuite, dar plăcute. Faza cu agățatul nu o să îți meargă apoi, fiind sub supravegherea atentă a iubitei sau iubitului. Deci pornește-te la agățat, scapă de inhibiții.

4

5. Dă o petecere la tine acasă. Cînd nu sunt părinții. Postează pe facebook și invită-ți prietenii. Dacă vin mult mai mulți decît doar prietenii, fii fericit. Și gata să îți asumi consecințele. Petrecerea asta trebuie să rămînă în memoria tuturor vecinilor.

5

6. Flirtează pe rețelele de socializare. Facebook sau Odnoklassniki. Nu contează, fă-l să fie nebun după tine, acceptă flori și ciocolate, cheamă-l la tine acasă. Cu băieții este mai simplu, ei singuri se duc. Flirtul niciodată nu a fost interzis. Tu fă din flirt o plăcere!

7

7. Pleacă undeva cu primul avion. Te duci la Aeroport. Nu contează unde va merge, urcă-te în primul avion cu prima cursă afișată. Lasă-te purtat de valuri și de euforia unei libertăți ce este pe cale să se termine.

8

8. Fă un lucru imposibil. Sau ceea ce nu o să mai faci după căsătorie. Du-te și strigă ceva haios în fața Ministerului de Interne, sau strigă ”otravăăă” în Piața Centrală. Dă-te peste cap în fața mulțimii, sărută prima fată întîlnită, cuprinde bustul lui Ștefan cel Mare. O să te simți altfel.

9

9. Cîntă într-o trupă. Adună prieteni care știu să cînte la ghitară, pian, acordeon și alte instrumente. Fă-ți o trupă nebună și apoi dă o reprezentație în Centru. Fii altfel, așa cum nu vei fi după căsătorie.

10

10. Ia-ți prietenii la o seară de confesiuni. Privește cu ei 10 meciuri de fotbal,sau mergi să vedeți streaptese. Fetele să facă la fel. Multă distracție și nebunie.

11

Căsătoria nu înseamnă că vei fi blocat să faci toate aceste lucruri. Căsătoria totuși înseamnă și responsabilitate, și probleme pe care să le rezolvați împreună, și timp care te presează. Deci profită de moment și fă toate cele 10 lucruri. Apoi spune DA!

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate