10 lucruri pe care să le faci iarna aceasta

iarnao

Expresia ‘’pregătește sania vara şi carul iarna’’ încă mai este actuală. Vara drept exemplu trebuie să repari maşina, să spei ferestrele, să cureţi haina de iarnă..

Dar ce ar trebui să faci iarna, pentru ca vara să nu îţi pară rău de timpul pierdut? Iarna aceasta se anunță a fi lungă, așa că ai cel puțin 10 lucruri pe care le-ai putea face:

1. Mergi la sala de sport

Când dacă nu iarna ai timp pentru a-ți pregăti corpul pentru canicula din vară. Dacă abia în primăvară îți vei aminti că trebuie să te pregătești pentru sezonul de plajă, ar putea fi cam târziu. În plus, iarna ai mai mult timp liber. Contează doar să o faci regulat iar rezultatul nu va întârzia să apară.

iarna1

2. Ocupă-te de sănătatea ta

Ai tot timpul pentru a merge la medic și a verifica dacă organismul tău este bine. Iarna este momentul cel mai oportun pentru a crește imunitatea organismului. Cel mai bine ar fi să faci o analiză generală, iar apoi să reușești la indicațiile specialiștilor să corectezi punctele slabe. La capitolul sănătate iarna acesta trebuie să îți aducă o bifă pozitivă.

iarna2

3. Mergi la teatru

Este important să îți încarci bateriile și fizic, dar și spiritual. Iarna o poți face pe deplin, mai ales la capitolul teatru. Cu prietena, cu prietenii sau singur, mergi la teatru.

iarna3

4. Aruncă din casă ce nu îți mai trebuie

Dacă ai prea multe lucruri inutile prin casă, aruncă-le. Lucrurile care se păstrează în casă mai bine de 3-4 ani și de care nu te folosești, nu le ține aproape. Poți să nu le arunci direct. Fă un gest de caritate și oferă ceva haine pe care pur și simplu nu le porți la niște sărmani.

iarna4

5. Gândește-te la vacanță

Dacă nu acum, cel târziu spre sfârșitul iernii trebuie să îți iai câteva zile libere. Mai ales că vor fi și reduceri după sărbători. Pleacă undeva unde nu ai mai fost niciodată.

iarna5

6. Distrează-te din plin

Iarna îți poate oferi senzații neașteptate dacă profiți cu adevărat de ea. Pârtii, patinoare, ba chiar și străzile, pot fi locuri perfecte pentru a te bucura de magia zăpezii. Contează doar să ningă. În plus, ieși mai des cu prietenii și, de ce nu, împroșcați-vă cu bulgări.

iarna6

7. Mergi la saună sau aruncă-te în zăpadă

E recomandat pentru sănătate. Sauna este un loc perfec unde poți merge cu prietenii. După, ieși afară și aruncă-te în zăpadă. Este un exercițiu bun pentru a crește imunitatea organismului tău, dar și pentru a te distra la maximum.

iarna7

8. Citește o carte. Sau 10

Iarna este timpul perfect pentru a sta lângă șemineu și a citi o carte interesantă. Cu siguranță vei obține satisfacție personală, îți vei îmbogăți vocabularul și vei păși într-o lume plină de povești, intrigi sau situații din viață traspuse frumos în niște file.

iarna8

9. Bea vin fiert

Nu doar pentru că iarna este timpul perfect pentru a bea vin fiert. Deși o cană de izvar băută când îți este frig te va convinge de efectul benefic al acestuia. Poți organiza și merge cu gașca de prieteni la un vin fiert, va fi momentul oportun pentru a vă reaminti momentele frumoase și a face planuri.

iarna9

10. Vizitează-ți rudele

Nu ezita să faci acest lucru acum. Sunt rude cu care te vezi foarte rar și atunci cu motiv. Iarna este momentul cel mai bun să te vezi cu toții. Și în primul rând cu familia. Vizitează-ți nepoții, bunicii, verișorii. Discutați, petreceți timpul frumos de iarnă împreună.

ButzFamilyChristmas_2011

O iarnă frumoasă și plină de amintiri frumoase!

      Articole recomandate