10 lucruri pe care fetele nu ar trebui să le facă niciodată

femei

Fiecare bărbat are interesul, atracția și pasiunea lui pentru o femeie. Orice gest și orice zâmbet este consumat cu poftă, apreciat, admirat și iubit. Da, bărbații iubesc cu inima, dar și cu ochii, urechile și degetele de la ambele mâini. Se întâmplă însă că anume ceea ce face o fată te pune pe gânduri. Uneori nu dintre cele mai pozitive. Și cât de interesantă și ”apetisantă” nu ar fi domnișoara, dacă ea va ieși dincolo de limitele iubirii unui bărbat și va face ceea ce nu ar trebui să facă niciodată, ceea ce urmează nu este decât un feedback sănătos și masculin.

Lucruri care sunt a naibii de greu de consumat la o femeie sunt destule. Nu zic nu, e și inversă chestia. Și cu siguranță vor veni comentarii de genul că ”mai bine să vă uitați la voi, că sunteți niște tipi din urma cărora mereu trebuie să repari ceva”.

Dar, revin. Cu 10 lucruri pe care fetele, femeile, domnişoarele şi toate reprezentantele sexului frumos nu ar trebui să le facă niciodată.

1. Să bârfească în exces. Da, bîrfa e bună. Pentru că bârfele de fapt fac o femeie să se deschidă. Dar una e să vorbești despre multe, și alta e să critici, discuți și arăți cu degetul pe oricine, mai ceva ca mătușa Ileana de la Piața Centrală.

2. Să tacă. Sună invers? Păi bine, nu. O fată nu trebuie să tacă atunci când are ceva de spus( cu sens), când cineva îi calcă pe mândrie, dar nici când îi place de un băiat, dar se simte prea mândră să spună asta.  Dacă tăcerea e de aur. o vorbă spusă corect face cât toate cristalele Swarowski.

3. Să posede. O femeie trebuie să știe că un bărbat are și prieteni, și părinți, și job, și multe alte chestii care îi iau din timp. O femeie nu trebuie să monopolizeze o discuție: fie că discuția are loc la o cafea, pe o bancă în parc sau în pat. Și trebuie să accepte pe oamenii din jur așa cum sunt ei, fără ”aere” sau ”fiţe”.

4. Să se îmbrace dezbrăcîndu-se. Aici găsești o întreagă teorie. Cică fusta care se termină pînă la buci este un nou trend în modă, iar hainele cu decolteu provoacă mai multă atracție decât forța unei bombe cu efect întârziat. Seriously, e penibil să vezi prin oraș, și mai nou prin instituțiile publice astfel de femei.

5. Să fie ultra-, mega-, hiper-, extra-geloase. Mama măsii, dar cum poţi să fii într-atât de geloasă încât să nu îi dai voie să plece nici la WC fără să spună asta. Chestia asta se numește deja terorizare, și nu duce la nimic bun.

6. Să întârzie mai mult decât mult. Noi, bărbații, vă înțelegem. Și poate o fi greșeala noastră atunci când venim cu vreo 20 minute mai devreme, în speranța că fata o să vină la timp. Și când ajung după juma de oră, se scuză stupid precum că e o vreme a naibii de proastă afară și tocurile și-au făcut efectul. E aiurea când aștepți mult, iar timpul nu întotdeauna se dovedește a fi util.

7. Să fumeze și să consume alcool în exces. Nu am nimic cu fetele care au decis că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face în viața lor. Da, chiar sunt fericit că nu am nimic cu fetele care au decis acest lucru.

8. Să se complexeze de la nimic. Dar chiar de la nimic. Că nu îi şade bine pălăria, că se uită lumea, că spui tâmpenii de la care tot ea râde copios.  Să te plimbi desculţ pe stradă, să dansezi în ploaie, să umbli în halat prin cameră, să ieși de la baie mai mult goală, să rîzi în maxi-taxi, să dai din mâini când asculți muzica în căști…nu mai vorbesc.

9. Să rugume gumă în fața unui băiat. Sau să ronțăie din Chupa-Chups. Atunci când suprinzi o domnișoară, îmbrăcată frumos și cu maniere perfecte, clefăind din buze sau ținând între dinți bomboana aia cu băț, îți vine să te întorci. Pur și simplu să te întorci.

10. Să nu asculte. Asta nu înseamnă că trebuie să asculți obsedată pe cel care îți este lângă. Asta nu înseamnă nici să iai în considerație părerea acelei persoane. Asta înseamnă să taci uneori, și să înțelegi. Să simți ce simte.

Și dacă vor și se simt stăpâne pe situație, fetele pot să nu țină cont de așa sfaturi, inclusiv și de acest gen. Dacă îți place machiajul în exces, sau nu te epilezi sau ești parte dintr-o sectă, tot normal. Dacă mâine vei trăi aceeași viață, tot normal. Dacă nu îți place acest articol, tot normal. Pe cât e de normal ca noi, bărbații acestei Planete, să iubim ceea ce cu adevărat poți să iubești.

      Articole recomandate