10 evenimente care vor avea loc în acest weekend

relax

Vineri 20 decembrie

1. Moș Crăciun e USM

1

Activitatea dată are drept scop de a oferi copiilor din centrul de plasament ”Gavroche” mun. Chișinău o LIBRĂRIE proprie și alte necesități.

Noi credem că totul e posibil, nu ezita să contribui și tu cu cîte o filă în acea mare librărie.
Detalii despre Caravană: Facebook

2. Iubirea la Proști

2

O comedie domestică, după un text de Francis Veber, în regia lui M. Chris Nedeea (România)

  • Preț bilete: 50, 60, 80, 90, 100 lei
  • Rezervări bilete: (022) 233 833

Detalii despre eveniment:Facebook

3. PRISPĂ LA ETAJ: Concert ARGATU

1475919_489720237813385_447934352_n

Evenimentul este organizat de echipa filmului documentar 100 Risings / 100 de Movile. Banii de pe bilete merg direct în bugetul de producție a filmului!Argatu’ este un om simplu, din Falticeni, care a iubit si inca iubeste muzica. ”Am ajuns sa colaborez cu Subcarpati prin intermediul unui amic din Suceava care mi-a ascultat muzica si mi-a sugerat sa incerc ceva cu ei. Albumul acesta reprezinta oportunitatea de a-mi face auzita munca in toata Romania. Ca mesaj, se intelege de la sine: folclorul romanesc nu a murit!” – Argatu’

Mai multe detalii pe: Facebook

Sîmbătă 21 decembrie

4.De Crăciun ajutăm orfelinatul românesc din Tighina

3

De Crăciun, ajută-i pe cei care chiar au nevoie. Copiii de la orfelinatul-internat din Tighina, Basarabia, au nevoie de sprijinul tău. Orice donații se pot aduce la sediile Platformei Civice Acțiunea 2012, din București (str. Academiei nr. 35-37, ap. 2 – între orele 9:00 și 21:00), Chișinău (str. Sfatul Țării, nr.2) sau prin intermediul filialelor și persoanelor de contact din localitățile din cele două state românești.
Mai multe detalii pe pagina evenimentului: Facebook
5. Youth Voice

4

Descoperă-ţi pasiunile şi profită din plin de ceea ce îţi oferă acestea. Fără pasiuni nu eşti TU! Dacă ești curios și vrei sa afli mai multe detalii despre eveniment accesează pagina: Facebook

6. Descoperă FEMEIA din tine

5

Știm cu totii, femeia nu se naste, ea devine! Cum sa-ti dezvolti aceste calitati femilnine? Ce fel de personalitate esti? Cum sa pastrezi armonia in relatie cu prietenul/sotul?Dr. in psihologie Diana Ștefaneț va va oferi solutii la diverse intrebari si probleme. Vino sa descoperi femeia din tine!

Mai multe detalii pe: Facebook

 7. Fashion Journalism

56

O echipă de specialiști s-au adunat să organizeze o nouă ediție a seminarului ”Ylianna Kosînzeana Event”. Stilista Ylianna Danko, în parteneriat cu portalul web EVERYDAY JOURNALISM te invită la “Fashion Journalism”. Dacă ești pasionat de sfera jurnalismului sau ești un tânăr (ă) care tinde spre o carieră de succes în acest domeniu, atunci ești binevenit alături de noi.

Pentru informații suplimentare: Facebook

8. Film Documentar ,,Chișinău din zori pînă la amurg”

7

În cinematograful ODEON va fi organizatĂ premiera filmuluil documentar. Fimul va fi prezentat de către cinematografiștii vestiți din Polonia: regizorul Macei Drygas, cameramanul Anjei Mushal si critic de film, filozof Mateuzs Verner.
Mai multe detalii: Facebook

9. New Year Party Hard Sis n Bro

8

Detalii despre eveniment: Facebook

Duminică 22 decembrie

10. Concert ,,Aducem ceva nou”

vali

Mai multe detalii despre concert: Facebook

Și pentru că se apropie Crăciunul vă doresc ca Moșul să vă aducă cele mai alese daruri, un car de sănătate și să fiți înconjurați de oameni dragi. Crăciun Fericit tuturor!

Lisnic Doina

      Articole recomandate