10 cele mai pozitive gînduri din vara aceasta care te motivează pe loc

2

Întotdeauna ne întrebăm: ce ne face să fim mai fericiți? Și pozitivi. Atunci cînd ești pus față în față cu tine însuți, răspunsurile nu prea apar. Înțelegi doar cînd treci prin anumite momente, care îți aduc fericirea și pozitivismul. Iar de cele mai multe ori pentru a fi un om pozitiv, trebuie să ai gînduri pozitive. Ele sunt o sumedenie, însă cele mai forte totuși sunt la baza oricărui pozitivism. Iată-le!

1. Când soarta îţi dă o lămâie, fă din ea o limonadă. Dale Carnegie a avut dreptate. Ideea aceasta te împinge din urmă, și nu te lasă pînă nu ai profitat de momentul ce ți-l oferă clipa.

2. Eu asta vreau. Înseamnă că asta și va fi. Henry Ford a ghicit bine. Dacă vrei ceva, Faci să realizezi acel ceva. Și bineînțeles că la urmă va fi așa cum o dorești.

3. Dacă problema poate fi rezolvată nu trebuie să-ți faci griji. Dacă problema nu poate fi rezolvată nu are sens să-ți faci griji. Afirmația aparține lui Dalai Lama. Și e pozitivă în sensul că cum nu aid a, tot pe a ta iese.

4. Pentru unele rezultate este nevoie de mai mult timp: nu o să primești un copil după o lună chiar dacă o să ai 9 femei însărcinate. Uite asta e bună de tot. Moldovenii știu de ce. Și Warren Buffet la fel.

5. Prea multă odihnă nu a omorât pe nimeni. Vorbă de aur pentru vara aceasta. Merită aplicată din plin.

6. Cine crede-n zbor, e stăpîn peste zare.  Tot respectul pentru Lucian Blaga. Ce a zis ne motivează și mai mult să plecăm vara aceasta la mare. Să zburăm printre vise. Să fim fericiți.

7. Geniul este 1% inspirație și 99% transpirație. Sau, dacă schimbăm: marea este   1% nisip și 99% apă. Deci să mergem la mare.  Nisipul nu o să ne încurce cu nimic.

8. O persoană mediocră spune. O persoană bună explică. O persoană superioară demonstrează. O persoană minunată inspiră pe alții să vadă ei înșiși. Să inspirăm deci pe toți cu o vară de nota 10. Apropo, Harvey Mackay a avut dreptate.

9. Ai grijă de corpul tău. E singurul loc în care trăiești cu adevărat. Jim Rohn. Deci dacă ai cu adevărat grijă, corpul tău vara aceasta trebuie să se odihnească, să petreacă și să fie fericit.

 10. Aveți tot ce vă doriți pentru a construi ceva mai mare ca dumneavoastră. Uite-așa! Cu asta s-a spus totul. Tu poți. Principalul să vrei asta.

Așadar, vara aceasta suntem cu toții cei mai pozitivi. Și petrecem în cel mai pozitiv sens al cuvîntului. Viața doar este una, și motive pozitive un milion. 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate