1.600 km în numele dragostei

Liu Peiwen a luat provocarea prietenei sale în serios, după ce ea ia spus în glumă că se va căsători cu el numai daca va parcurge 1000 mile ~ (1600km).Aceasta ideie probabil i-a venit din piesa „I’m Gonna Be (500 Miles)”interpretată de catre grupa The Proclaimers , si anume versurile „But I would walk 500 miles, and I would walk 500 more, just to be the man who walked a thousand miles, to fall down at your door” – „Dar voi parcurge 500 mile , şi încă 500 , doar pentru a fi barbatul care a parcurs 1000 mile ca sa cadă la uşa ta”.

1000 mile pentru dragoste

Prietena lui Liu, Ling Hsueh de 23 de ani , i-a spus ca ar convige-o pe mama ei să o lase să se căsătorească cu el, dacă Liu va merge 1000 mile.
Înainte de a-i putea spune ca ea doar a glumit, iubitul ei a cumparat deja un rucsac şi a plecat din oraşul Anyang, provincia Henan, spre Guangzhou, provincia Guangdong.

Distanţa dintre cele două oraşe este de 1,600 km, exact cele 1.000 de mile cerute de prietena lui, şi din moment ce el se bucură de mers pe jos şi întotdeauna ar fi vrut să calatorească prin China, el a acceptat bucuros provocarea. El se aşteaptă ca aceasta îi va lua în jur de şase săptămâni pentru a finaliza călătoria sa, şi speră ca iubirea vietii lui îl va aştepta până la sfârşitul anului şi va spune „da” atunci cand va aparea marea întrebare. „Viaţa este scurta,” a spus el, „şi pentru dragoste nu exista nici o provocare prea mare.” La moment el merge pe jos prin China, cu doar un rucsac si un steag rosu pe care scrie „curaj, plin de temperament, în vizită la mama soţiei mele !”

Ling Hsueh a spus:

„El este un fel de prăjitură. M-aş fi căsătorit cu el oricum şi a fost doar o glumă atunci când am spus că trebuie să meargă pe jos o mie de mile.”

1000 mile china

Cred că omul a vrut să fie absolut sigur că ea se va mărita cu el. Cine spune că romantismul este mort?

      Articole recomandate