1.000.000 de femei au dat în judecată o companie pentru reclama asta (Video)

Spotul publicitar este pentru o companie de tractat mașinii, iar femeile “jignite” au o problemă cu zoofilia din scenariu.

Porcusoru Maxwell este protagonistul acestui spot, deși animalul personificat nu are intenții sexuale cu fata din dreapta, asociația “One Million Moms” a dat în judecată compania GEICO (Government Employees Insurance Company) pentru promovarea relației nefirești dintre o femeie și un porc.

În comunicat este scris ca decorul intim și dialogul “îndrăgostiților” insinuează ceva mai mult decât o simplă prietenie. Asociația celor 1.000.000 de mame a primit reclamații de la mai multe membre care sună ceva de genul “Ce vi se pare vouă umor, nouă ni se pare anormal, iar copiii noștri sunt expuși unor imagini care expun bestialitate”, au declarat a femeie revoltata.

Elementele de bestialitate nu sunt specificate aproape deloc în reclamație. Culmea este că bărbații ar putea da în judecată compania GEICO pentru comparația cu un porc, însă nu a facut nimeni asta. Mai mult, porcușorul nu profită deloc de fată deși ea face presiuni.

      Articole recomandate