„Viciile mele ciudate”. Fata căreia îi place să mănânce obiecte de plastic

O tânără americană de doar 18 ani a apărut în cel mai recent sezon al emisiunii „Viciile mele ciudate”, povestind despre nevoia ei incontrolabilă de a mânca plastic. Kailyn, din Sacramento, California, a povestit că a mâncat probabil peste 60.000 de obiecte din plastic în ultimii 11 ani.

Îmi doresc să mănânc plastic şi simt şi nevoia de a o face”, explică fata care a fost filmată consumând sticle de plastic şi carcase de CD-uri. „Îmi place să-l simt crocant şi, deşi iniţial pare un material dur, dai ulterior de o textură mai moale şi mai fină„, explică fata.

 

Am mâncat circa 12 telecomenzi, peste 5.000 de mărgele, peste 1.000 de beţe pentru cocktailuri, 100 de furculiţe, circa 10 sticle de apă, două suzete, trei carcase de CD-uri, cam 50 de umeraşe şi cam 25 de capace de plastic de la recipientul de cafea„, a enumerat Kailyn lista de obiecte din plastic pe care le-a consumat de-a lungul timpului.

Tânăra lucrează într-un restaurant şi spune că cel mai repede mănâncă scobitorile de plastic. „Într-o zi normală, nu prea stresantă, consum circa 15 de astfel de beţişoare„, a mai adăugat fata care susţine că e conştientă că acest obicei îi face rău, dar nu se poate bţine.

      Articole recomandate