Сarla’s Dreams lansează un nou album muzical: „DA. NU. NA.”

Nebunie la maxim și distracție pe măsură, pe ritmurile celui mai contraversat interpret din Moldova și România. Carlas Dreams Revine!!!

Sâmbătă, 13 septembrie, orele 18:00, în incinta complexului Manej, poți fi prezent la un eveniment de muzică LIVE organizat de compania Coca-Cola, care îţi aduce cea mai mare surpriză a acesteai toamne – prezentarea exclusivă a primului album oficial al lui Carlas Dreams întitulat ‘DA. NU. NA.’

Carlas Dreams, cel mai controversat artist din Moldova, este proiectul muzical care a reuşit să unească toţi tinerii țării, făcîndu-i să fredoneze melodiile sale. Dupa ani de concerte și piese inedite solo și în colaborare cu cei mai mari artiști a regiunii, Carla’s Dreams lansează primul album oficial, ce va conține piesele cunoscute dar și material absolut nou, nemaiauzit până acum.

“Coke LIVE” este un eveniment live unde vei avea ocazia să fii alături de artiştii tăi preferaţi şi să asişti la un show live nemaivăzut: mii de tineri în incinta celei mai mari săli de evenimente din Moldova, Manej, în fața unei scene imense animate de lumini și ecrane LED sincronizate într-o producție de excepție.

linie

Detalii:

Când: Sâmbătă, 13 septembrie

Unde: în incinta complexului Manej din Chișinău

Cât: până la epuizare

Preț: 200 lei

 

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md

      Articole recomandate