Video: O fetiţă de 7 ani, salvată miraculos după ce a căzut de la balcon

O fetiţă de 7 ani din Brooklyn (SUA) a fost salvată în mod miraculos după ce a căzut de la etajul doi al blocului unde locuia, scrie NYPost.com.

Keyla McCree, care suferă de autism, a ieşit pe fereastra deschisă a apartamentului şi s-a urcat pe aerul condiţionat. Fetiţa a început să danseze şi să cânte până când s-a dezechilibrat şi a căzut.Marele său noroc a fost că sub balconul apartamentului se afla Steve Bernard, un şofer de 52 de ani, care a reuşit să o prindă.

Nu are nicio zgârietură, omul a prins-o, slavă Domnului. Este un miracol!”, a declarat Shaleema McCree, mama fetiţei. Ea a povestit că îşi îmbăia fiul cel mic şi nu şi-a dat seama că a lăsat-o nesupravegheată pe fiica ei.

„Toţi copiii strigau: ‘Fetiţa, fetiţa’. Am ajuns exact la timp”, a povestit Bernard. El a spus că fetiţa nu părea conştientă de pericolul în care se află în momentul în care era urcată pe instalaţia de aer condiţionat.

Singurul rănit în urma incidentului a fost chiar salvatorul fetiţei, care şi-a rupt un tendon când a prins-o pe micuţa Keyla.