Unde în Chişinău te poţi da cu sania (Foto)

sledge_2129427iSe pare ca iarna a hotarât să ne bucure cu puțină zăpada, lucru de care ar fi pacat sa nu ne folosim. In continuare va prezentam cateva locuri din capitala unde te poti da cu sania si sa-ti petreci timpul vesel.

1. Parcul “Valea Trandafirilor”

0c05ce24756fd63305453dd15231ed8eUnul din cele mai renumit parc din Capitală. Puteţi să coborâţi pe sanie de pe dealul Doina. În plus,  foarte puţini oameni aleg să îşi petreacă serile în această regiune, deci vă puteti distra în voie. Parcul este renumit pentru dealurile sale, toţi vor găsi ceva şi pe placul lor.

 

2. Dealul de la Poiana Bradului

sanki

Deja de 2 ani pe acest teritoriu sunt amenajate partii pentru sănii. De asemenea poti  să mănânci la preţuri destul de accesibile. Sănii pentru închiriere nu sunt şi este necesar să le i-ai de acasă.

 

3.Europark-Active Zone

Pârtia aparține parcului de odihnă „Europarc” situat pe malul drept al lacului de la Dănceni lângă restaurantul „Voiaj”. Are o lungime de 345 metri şi există şi o instalație teleferică cu ajutorul căreia cu ușurință poți ajunge din nou la „start”. Aceasta mai posedă şi o instalaţie de iluminare, de aceea puteţi sa vă distraţi și pe timp de noapte.

3316-640x479

Închirierea unei săniuţe costă 100 de lei pe oră în zilele de odihnă. Iar dacă veţi încerca zorbingul, veţi scoate din buzunar 50 de lei pentru 15 minute. În zilele de lucru veţi plăti 70 de lei şi, respectiv, 35 de lei.

Sursa: actualitati.md