Un weekend fierbinte, plin de iubiri și… intimități la Teatrul Eugene Ionesco

În acest weekend uitați de vremea rece și neprietenoasă de afară – Teatrul Eugene Ionesco v-a pregatit un trio incendiar!

Vineri, 12 decembrie, pe scena TEI revine CARUSELUL EROTIC (18+), o comedie-cabaret ce aprinde spiritele și imaginația – în regia georgianului Giorgi Tavadze – în care actorii de la Ionesco apar în ipostaze extrem de… incitante. Invitat special în acest spectacol este Geta Burlacu – de asemenea într-o ținută provocatoare – cu un recital live la înălțime.

Carusel

Sâmbătă, 13 decembrie, celebrii dansatori Alexandra Soșnikova și Serghei Golovnea vor trăi o dragoste arzătoare, dar și imposibilă, în ritm de dans, în INTIMITĂȚI. Coregrafia performance-ului îi aparține irlandezul Steven Batts, iar muzica originală e semnată de englezul Daniel Weaver.

intimitati2

Duminică, 14 decembrie, comedia romantică IUBIREA LA PROȘTI, în regia lui M. Chris Nedeea (Romania), încheie ciclul amorurilor dezlănțuite din acest weekend la TEI – un spectacol cu toate ingredientele necesare pentru o seară plină de voie bună: dragoste pe muchie de cuțit, prostie adusă până la absurd, lovituri de teatru și confuzii amuzante.

Iubirea la prosti01

Spectacolele încep la ora 18.30. Costul biletelor e de 90 de lei. Elevii (16+), studenții, profesorii, persoanele în etate și cu nevoi speciale beneficiaza de reduceri de 30%!

Teatrul Eugene Ionesco vă pune la dispoziție și un Sector – Cafe: o zonă confortabilă și cu vizibilitate maximă spre scenă, cu măsuțe pentru două persoane și cu meniu-desert inclus în prețul biletului.

Pentru informații suplimentare și rezervări bilete, sunați la 022 233 833 / 079 233 833 sau accesați TEI.md ori iticket.md.