Top 4 cei mai ghinionişti hoţi din istorie. Vezi cum au fost prinşi

jaf

Unii hoţi reuşesc să fure milioane de dolari sau de euro şi să fugă pe o insulă exotică. Alţii, mai puţin ingenioşi, nu au ajuns nici până la uşă. Vezi care sunt cei mai proşti hoţi din lume şi cum au fost prinşi, scrie unica.ro.

Iată care sunt cei mai ghinionişti hoţi din istorie:

Hoţul care a atacat un club de karate

Un hoţ din Columbia a avut nefericita inspiraţie să încerce să dea spargere în casa unde se antrena clubul de karate condus de campionul pan american Cristian Garces.

Acesta a povestit că hoţul furase deja un laptop şi două camere foto când a dat peste toţi membrii clubului de karate care îl priveau miraţi. După ce l-au bătut măr, hoţul a încercat să fugă, dar a fost imobilizat şi ţinut pe loc până la venirea poliţiei.

Hoţul care şi-a scris numele pe pereţii casei din care a furat

Un tânăr de 18 ani din Heaton Mersey, Stockport, Marea Britanie a vandalizat o clădire a unui centru educaţional epntru copii împreună cu un prieten. Cei doi adolescenţi au distrus mobilierul, tablele şi geamurile unui etaj al clădirii după care s-au apucat să fure computerele din sala IT.Distraţi nevoie mare, cei doi au lăsat următorul mesaj pe uşile camerelor distruse: ” Peter Addison a fost aici”. Da, era numele unuia dintre cei doi scris cu marker permanent.

Hoţul înjunghiat de o pensionară de 95 de ani în scaun cu rotile

Înarmată numai cu o şurubelniţă, o femeie de 95 de ani imobilizată într-un scaun cu rotile a reuşit să înjunghie grav un hoţ care încerca să îi fure din casă.

Bărbatul de 46 de ani, pe nume Robert Horsely a încercat să intre pe geam în casa bătrânei, dar aceasta a auzit şi l-a înjunghiat de mai mutle ori în braţe, mâini şi abdomen.

Poliţia l-a găsit inconştient şi acum se află ân închisoare sub acuzaţia de jaf. Bătrâna a apărut în ziarul local şi este vedeta cartierului.

Hoţul care s-a îmbătat turtă în casa pe care o spărgea

Un hoţ din Dusseldorf, Germania a avut ideea genială de a fura şi o sticlă de şampanie scumpă odată cu bijuteriile şi banii sustraşi dintr-o casă.

Partea amuzantă este că bărbatul de 37 de ani s-a îmbătat criţă cu respectiva şampanie, în maşina proprie, parcată în faţa casei jefuite.

Când l-au arestat, poliţiştilor nu le venea să creadă. Bărbatul avea în maşina, furată şi ea, bunuri furate din peste alte cinci jafuri. Era atât de beat că nici nu a realizat că n-a mai plecat de la locul faptei.