Terapie prin distrugere – cât de bine te simţi după ce spargi porţelanuri (Video)

Există o teorie care susţine că nervozitatea excesivă se poate trata cu ajutorul unei metode destul de controversate: distrugerea anumitor obiecte, aflate la îndemână.

Cunoaştem cu toţii, desigur, fie din propria experienţă, fie din ceea ce am văzut pe la case străine, acea pornire incontrolabilă de a sparge farfurii, de a arunca după partener cu vaza ca în filme, sau pur şi simplu de a trânti paharul de pământ, dar de aici şi până la a sparge porţelanuri, amalgamând această pseudo-terapie cu ingrediente artistice, e cale lungă.

Totuşi, cineva a explorat şi acest tărâm incitant, iar rezultatul îl puteţi admira în filmuleţul următor, realizat de un îndemânatic trăgător cu praştia.

Tea Party in Super Slow Motion” este isprava unuia ce nu are milă nici de paharele de cristal, pline ochi cu cocktail-uri în culorile curcubeului şi nici de ceva ouă pe post de protagoniste care, în loc să sfârşească în tigaie, au parte de a intra în istorie, ca elemente componente ale unui proces artistic de excepţie.

Dar iată despre ce este vorba:

Roxana Iorgulescu