Singura ţară din lume în care oamenii sunt încurajaţi să cultive marijuana şi opium

marihuana

Exista o tara la care nu te-ai fi gandit niciodata ca poate tolera consumul de marijuana.In 2012, SUA a legalizat consumul recreativ de marijuana in doua state. Locuitorii din Colorado si Washington au iesit in strada pentru a sarbatori.

A fost o lupta care se ducea de foarte mult timp, in America, marijuana fiind legala pentru aproape 100 de ani. In Coreea de Nord, o tara comunista in care libertatile oamenilor sunt foarte putine, permite ba chiar incurajeaza consumul de marijuana si opium.

Autoritatile ii sustin pe fermierii care folosesc campurile necultivate pentru a produce aceste droguri. Ele sunt folosite pentru a trata diareea si unele afectiuni ale colonului.

In Coreea de Nord, autoritatile au mari probleme cu consumul de metanfetamina, care a ajuns la un nivel ametitor. “O consuma pana si copii de liceu“, spun coreeni.

jpg-640x452

Un raport al unei agentii din Hamkyungbuk-do noteaza: “Locuitori sunt cazuti in depresie si folosesc drogurile pentru a uita unde de problemele cu care se confrunta