Şi-a cheltuit toţi banii, crezând că are cancer

Şi-a vândut casa şi tot ce deţinea, pentru a-şi trăi la maxim viaţa după ce a aflat că are cancer pulmonar in fază terminală, extins şi la inimă.

Frank, în vârstă de 69 de ani, şi Wilma, în vârstă de 65 de ani, au datorii de 80.000 de dolari după ce Frank a fost diagnosticat greşit cu cancer la plămâni în stadiu terminal.

După ce au primit vestea cutremurătoare, cei doi au decis să îşi trăiască viaţa la maxim şi şi-au lichidat afacerile, casa şi toate lucrurile de valoare, renunţând şi la asigurările de viaţă.

După ce au spart banii pe concedii de lux, mâncare scumpă şi excursii foarte costisitoare, cei doi au aşteptat de la o zi la alta ca Frank să moară, însă în loc să se înrăutăţească starea sa, Frank se simţea din ce în ce mai bine.

La un control de rutină, la aproximativ doi ani de la primul diagnostic că are cancer, Frank a aflat cu stupoare că nu mai este bolnav şi că este posibil să nu fi avut deloc, de la început.

Deşi au recunoscut că a fost făcută o greşeală, reprezentanţii spitalului au declarat că diagnosticul a fost bazat pe setul de analize efectuate la momentul respectiv.

Veştile sunt bune şi cei doi ar trebui să se bucure de acest “miracol”, însă acum trebuie să găsească o soluţie să-şi plătească pentru datoriile strânse în momentele de “destrăbălare” pe care le-au savurat ca şi cum ar fi fost ultima zi pe Pământ.