Seara de dans contemporan și performance la teatrul la Teatrul Eugene Ionesco

Iubitorii de artă și frumos, pasionații de dans și cei fascinați de unduirile corpului uman și capacitățile sale uimitoare de expresie au ocazia unică să se răsfețe cu o seară superbă și inedită de dans contemporan și performance, organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Dansului Modern. Evenimentul va avea loc vineri, 20 martie, începând cu ora 18.30, la Teatrul Eugene Ionesco.

Nume de rezonanță din lumea dansului modern iau parte la acest proiect deosebit: Alexandra Soșnikova, Olga Braga, Serghei Golovnea, Eugeniu Garbatîi, originari din Republica Moldova, și ucrainenul  Daniil Belkin.

Tot din Ucraina vine și Stan Potoku, cel care le va oferi dansatorilor materialul de lucru pentru improvizație– muzică live cu influențe indiene și sufi. Pe parcursul întregii seri Stan Potoku va interpreta la câteva instrumente: hang, harpă, pian și flaut.

Seara de Dans Contemporan și Performance va oferi publicului două numere: spectacolul coregrafic CONEXIUNI, număr dedicat memoriei lui Lioșa, și performance-ul VISIBLE – INVISIBLE, în care dansatorii vor improviza pe loc pe muzica lui Stan Potoku.

Dansul extinde limitele de interacțiune cu publicul, invitându-i sentimentele și emoțiile să fie parte a acțiunii. Prin mișcările dansatorilor, pe scenă iau naștere istorii din viață, pierderi, regăsiri… Acestea sunt clipe care nu mai pot fi repetate “mâine” și care nu s-au mai întâmplat “ieri”, ele sunt posibile doar “acum”.” (Alexandra Soșnikova)

Costul biletelor e de 70 – 90 de lei, iar în Sector-Café – 400 lei, pentru o masă de două persoane cu meniu-desert inclus.

Biletele le găsiți la casele Teatrului Eugene Ionesco, de pe bulevardul Grigore Vieru 11.

Pentru rezervări, sunați  la 022 233 833 | 079 233 833 sau accesați tei.md.

Bilete online găsiți pe iticket.md: iticket.md.