Prestaţia basarabenilor în finala de la “Românii au talent” (Galerie Video)

moldoveni romanii au talent Prestaţia basarabenilor în finala de la Românii au talent (Galerie Video)Cei trei moldoveni care au participat ieri seara în finala concursului „Românii au talent” – acordeonistul Ghenadie Rotari, dansatorul Mircea Palamari şi pictoriţa Ana Munteanu au avut o prestaţie de excepţie.

Ghenadie Rotari a impresionat juriul cu abilităţile sale deosebite de a cânta la acordeon. Tânărul a încântat publicul cu piese tematice ale unor filme celebre. Acesta a fost aplaudat de juriu în picioare. Anterior, tânărul a fost comparat de Andi Moisescu cu celebrul acordeonist Richard Galliano, scrie moldova.org

Cea de-a doua concurentă din Republica Moldova intrată în finală, Ana Munteanu, a încântat publicul şi membrii juriului cu o nouă poveste pe nisip, de astă dată cu tentă folclorică. Tânăra a folosit nisip colorat în fianl pentru a crea un tricolor. Juriul a adus doar cuvinte de laudă pictoriţei.

Dansatorul Mircea Palamari a energizat publicul cu un show deosebit. Acesta a impresionat datorită mişcărilor plastice. Surpriza a fost atunci când Mircea a folosit o parte din cea mai nouă piesă a Andrei, „Inevitabil va fi bine“.

Învingător în concurs a ieşit românul Bruno Icobăţ. Acesta a luat marele premiu în valoare de 120 mii de euro.