Povestea celei mai elastici fete din lume în 20 de fotografii inedite (Foto)

Iulia Gyuntel sau Zlata, după cum este cunoscută de toți, este o artistă profesionistă, de excepție. Aceasta deține un dar natural special: tendoanele ei sunt extrem de flexibile, ceea ce îi permite să își îndoaie corpul în ipostaze incredibile.

Darul unic a fost remarcat încă de la vârsta de 4 ani, iar la 6 ani Iulia deja era acceptată la școala de circ. La vârsta de 16 ani împreună cu părinții ea se mută la Leipzig. Acolo și-a continuat cursurile. În 2012 Canalul TV ‘’Discovery Channel’’ i-a oferit titlul de ‘’Cea mai elastică fată din lume’’.

În fiecare zi fata petrece câte trei ore de antrenament la sală, iar în fiecare poziție poate sta câte 5 minute.

‘’Nu ţin nici o dietă. Multă atenţie ofer antrenamentelor. Recunosc că îmi place foarte mult gimnastica. Spectatorii cred că totul este simplu, ai ieşit şi ai prezentat numărul 10 minute şi atât. Însă nu este aşa. Pentru un număr de 10 minute trebuie să-mi antrenez muşchii înainte o oră întreagă.’’

În anul 2012 Iulia Gyuntel a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cele 12 secunde în care  reușit să spargă  3 baloane în timp ce stătea în poziția ‘’podișor’’.

Zlata cu înălţimea de 175 cm poate intra într-o cutie de doar 50 de litri. La moment Iulia trăieşte în Germania, este căsătorită şi îşi creşte copilul de 8 ani, Leon.

ela4

ela5

ela6ela7

ela8

ela10

ela11

ela13

ela14

ela15

ela16

ela17

Vitali Cipileaga