Pillow Talk – perna pentru relații la distanță (Video)

Despărțirea și distanțele de mii de km, sunt lucruri bine cunoscute de moldovenii plecați la muncă în lumea mare. Și mai greu e să păstrezi sentimentele și relația cu persoana iubită.

realatii_la_distanta

O relație la distanță devine greu de suportat în momentul în care vine noaptea iar tu te vezi singur/ă într-o cameră, cu amintirile celui dragi plutind în aer. Dar dacă ți-am spune că îți poti simți persoana iubită mai aproape în momentul în care pui capul pe pernă, în ciuda sutelor, sau miilor de kilometri care vă despart?

Principiul de funcţionare este destul de simplu: fiecare membru al cuplului poartă un inel cu senzori atunci când se pregăteşte de culcare. Astfel, atunci când una dintre persoane se bagă în pat, inelul va comunica wireless cu perna celeilalte persoane, care se va lumina uşor. În plus, atunci când partenerii pun capul pe această pernă îşi pot auzi reciproc bătăile inimii, în timp real.

Proiectul ,,Pillow Talk’’ a câștigat numeroase premii până în prezent și a provocat numai reacții pozitive, în special în sfera online. Astfel inventatorii și-au propus să scoată produsul pe piață, spre bucuria celor care sunt nevoiți zilnic să suporte singurătatea și lipsea persoanei iubite.