Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)

3316 640x479 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)Nu e neaparat sa mergi la munte peste hotare ca să te dai cu schiurile sau sania. La doi paşi de Chişinău avem si noi o partie unde poţi încerca senzaţii fantastice în orice anotimp.

3309 640x479 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)

Pârtia aparține parcului de odihnă „Europarc” situat pe malul drept al lacului de la Dănceni lângă restaurantul „Voiaj”. Are o lungime de 345 metri şi există şi o instalație teleferică cu ajutorul căreia cu ușurință poți ajunge din nou la „start”. Aceasta mai posedă şi o instalaţie de iluminare, de aceea puteţi sa vă distraţi și pe timp de noapte.

3321 640x480 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)

Amatorii de viteză mare pot alege prima pârtie, aflată în pantă mai înclinată. Pe a doua aluneci mai lent, dar ţi se ridică şi aici adrenalina când treci prin cele patru cotituri. În zilele de odihnă, în vale te poţi încălzi cu un pahar de vin fiert, ceai sau ţuică.

europarc plan 640x351 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)

Închirierea unei săniuţe costă 100 de lei pe oră în zilele de odihnă. Iar dacă veţi încerca zorbingul, veţi scoate din buzunar 50 de lei pentru 15 minute. În zilele de lucru veţi plăti 70 de lei şi, respectiv, 35 de lei.

europarc1 640x360 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)

„Zorbing” este un sport extrem nou practicat mai ales în SUA, Europa și Asia. Originar din Noua Zeelandă, „Zorbing-ul” constă în rostogolirea unei persoane aflată într-o sferă transparentă de mari dimensiuni de la 2,6 până la 3,8 m în diametrul exterior pe un teren în pantă. Zorbing-ul este un sport extrem pentru senzațiile de rotire și de aparentă imponderabilitate pe care le oferă.

3319 640x479 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)

Parcul de agrement este deschis pentru vizitatori în fiecare zi, cu excepţia zilelor de luni.

europarc pirtie 640x426 Petrece vacanța de iarnă în Moldova! Pârtie de ski la 5 km de Chișinău (Foto)