Pe urmele lui Moș Crăciun – o hartă interactivă în 3D, oferită de NORAD

harta

North American Aerospace Defence Command (NORAD), în colaborare cu o echipă de specialiști de la Microsoft, au pus la punct o hartă interactivă, în 3D, menită să ne călăuzească pe urmele lui Moș Crăciun.

Grație acestui instrument inedit, aventura urmăririi Moșului, pătrunde oficial în universul tablet, relatează Engadget. Proiectul promite să entuziazmeze copiii și adulții în egală măsură, oferind un sistem de tracking online, compatibil cu principalele tipuri de browser, printre care se număra și Internet Explorer 11.

Persoanele mai puțin răbdatoare, se vor bucura să afle că nu e nevoie să aștepte Crăciunul pentru a accesa aceasta interesantă formulă interactivă, Norad Tracks Santa fiind deja gata de acțiune.

F1

Microsoft a promis să îmbogățească site-ul zilnic, cu joculețe, filme, muzică și multe alte surprize interesante, spre deliciul celor ce savurează din plin perioada premergătoare Crăciunului.

Proiectul poartă amprenta provocatoare a unui nou mod de abordare a conceptului web, care oferă oportunități nebănuite creativității în ambiente interactive, așa cum dezvăluie sloganul adoptat de NORAD în acest context: “Rethink what the web can be”.

Roxana Iorgulescu