Pamflet: 11 știri despre parafarea acordului de asociere cu UE

pamflet

În ultimele zile a avut loc unul dintre cele mai populare evenimente din istoria noastră contemporană, Republica Moldova a semnat în sfârșit un acord cu UE, document ce a fost făcut public astăzi. Dacă n-ai avut timp să urmărești toate noutățile, Maniak vine  în ajutorul tău cu o stire pamflet. Iată cele mai importante unsprezece știri din ultimul weekend:

1. Comuniștii protestează! Vladimir Voronin, liderul partidului comunist este supărat că acordul a fost semnat fără ca el să-i cunoască conținutul.

Eu așă prekoale nu înțeleg, democrații acordul l-au trimăs dar n-au trimis pe nimeni care să poată citi. Noi și trebuia să fașim, să umblăm cu poproșealca?” a declarat liderul comunist.

 

2. Elevii vor demisia Maiei Sandu deoarece în Acordul de Asociere nu se menționează nicăieri camerele de supraveghere de la examenul de Bacalaureat.

 

3. Redacția ProTV, pentru a economisi din timp, au anunțat că Paul Walker s-a stins din viață într-un accident rutier fatal, șoferul grăbindu-se să citească Acordul publicat.

 

4. Iurie Muntean, liderul grupului „Eu sunt Moldovean, eu grăiesc Moldovenește” a anunțat că cei din grupare vor aștepta să apară pe TorrentsMD varianta DVDRIP a acordului, de preferat cu dublare profesionistă, minim rusă și moldovenească.

 

5. Rusia amenință! Liderul Federației, Vladimir Putin, nu se lasă de amenințări.

De semnat, l-ați semnat. Dar dacă îl mai și citiți, precis vă tăiem gazul!” a declarat președintele Rusiei.

 

6. Mihai Ghimpu este indignat că în 972 de pagini nu este nicăieri desenat un tricolor.

Nu au pus nici măcar o singură poză, sunt numai litere.” a răspuns frustrat liderul PL.

 

7. Pentru a asigura că toată populația Republicii Moldova cunoaște conținutul, conducerea țării a decis să trimită fiecărui cetățean o copie a Acordului prin intermediul Poștei Moldovei. În felul acesta, o dată ce Moldova va deveni membru deplin al Uniunii, măcar jumătate dintre noi vom avea acasă o copie.

 

8. Transnistria contraatacă! Liderul regiunii transnistriene, Șevciuk, a cerut Rusiei un acord de 973 de pagini în care să fie menționat clar că Acordul are 973 de pagini.

 

9. Serafim Urechean le amintește tuturor că el a pornit Alianța.

Toți se bucură dar nimeni nu m-a sunat să-mi mulțumească. Măcar pentru tralebusul 25 meritam un sms. Apropo, ieri a fost ziua mea de naștere. La mulți ani mie.

 

10. În Kiev, peste un milion de oameni au sărbătorit ieri, pe toate străzile orașului, Ziua Națională a României și semnarea Acordului de către Republica Moldova.

 

11. Studiile arată că 9 din 10 șoferi din Capitală nu mai urăsc drumurile proaste de când și-au lipit pe parbriz abțibildul de la campania lansată de Unimedia „Sunt EUropean”.

„La început îmi păreau cele mai oribile străzi din Europa, dar de când am nakleikă cu steluțe parcă nici drumurile nu mai sunt la fel de proaste.” a declarat un șofer.

 

Notă: Atenție, acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Sursa:  www.muligambia.com

      Articole recomandate