O lecție emoționantă de viață, în acest weekend, la Teatrul Eugene Ionesco

Teatrul Eugene Ionesco readuce pe scenă în acest weekend, pe 14 și 15 noiembrie, la ora 18.30, drama OSCAR ȘI TANTI ROZ. 

O poveste emoționantă cu Oscar, un baiat de 10 ani, bolnav de leucemie, care își petrece în spital ultimele 12 zile de viață și Tanti Roz, infirmiera care îi face ultimile clipe mai frumoase și mai luminoase. Întregul spectacol este un vârtej de emoții amestecate: revoltă și resemnare în același timp, regret si speranță, durere și furie, iubire și iertare. Oscar se maturizează mult prea mult pentru cei 10 ani ai săi și ne dă o lecție valoroasă nouă, celor mai norocoși: o lecție de curaj și optimism, o lectie despre frumusețea vieții de zi cu zi.

decoratie

În țara noastră avem peste o sută de copii ca și Oscar, care își duc suferința în tăcere și-și croiesc zi de zi speranțe. Teatrul Eugene Ionesco, prin intermediul acestui spectacol, și-a propus să contribuie câtuși de puțin la ghemul de speranțe al acestor copii. Astfel, la fiecare bilet cumpărat, 10% se duc în fondurile Centrului educațional pentru copiii bolnavi de cancer al Institului Oncologic din Chișinău. De asemenea, în holul Teatrului este instalată și o boxă pentru donații pentru copiii internați în Institutul Oncologic. Să le facem împreună zilele mai senine!

decoratie

Telefon pentru rezervări bilete: 022 233 833 sau 079 233 833
Bilete online: tei.md sau iticket.md