O femeie a scos la licitaţie coordonatele locurilor secrete de pescuit ale soţului care a părăsit-o

pescuit

O femeie din Noua Zeelandă, care a fost părăsită de soţul ei, un împătimit al pescuitului, a scos la licitaţie, pe internet, coordonatele locurilor secrete de pescuit ale bărbatului ei.

Angela Potter a decis să se răzbune în acest fel, după ce soţul ei nu numai că a părăsit-o fără să o anunţe, dar şi-a adunat hainele în geamantanele ei, la care aceasta ţinea foarte mult.

Cum soţul ei îi dezvăluise care sunt locurile lui secrete de pescuit, unde avea foarte mult succes, Angela Potter a decis că a le da în vileag va fi răzbunarea perfectă.

Angela Potter spune că nu se aştepta ca licitaţia să aibă prea mult succes, însă s-a trezit că peste 90.000 de pescari au licitat să afle unde sunt acele locuri.

Câştigătorul secretelor a fost dispus să plătească 3.000 de dolari. Angela Potter şi-a găsit, între timp, un nou iubit, la rândul lui un împătimit al pescuitului. Femeia spune, însă, că nu i-a dezvăluit noului iubit locurile secrete de pescuit ale fostului soţ, din respect pentru câştigătorul lictaţiei.