“Nu știu cine ești, dar soțul tău probabil te înșală”: destăinuirea unei curtezane

Dragă soție,

Nu știu cine ești, dar știu că e posibil ca soțul tău să te înșele cu o ”curtezană.” Spun asta pentru că sunt una dintre ele și nu duc lipsă de clienți.

Dar nu soțul tău, îți zici, nu el! Alți soți, poate, dar relația ta, viața ta sexuală, e diferită. Tu ai o căsătorie perfectă!

Dă-mi voie să te întreb ceva: când e ultima dată când ai făcut sex cu soțul tău de 3 ori pe săptămână? Când e ultima dată când s-a plâns despre lipsa lui? Nu crezi că ar fi posibil ca el să ia problema din mâinile tale și să le pună într-ale mele?

Vestea bună este că dacă soțul tău mă vizitează, o face pentru că vrea să rămână căsătorit. El alege să facă rost de afecțiune ”surogat” în cel mai liniștit mod posibil. Imaginează-ți ce ar fi, dacă-n locul meu ar fi bona, vecina sau cel mai bun prieten al tău. Aș putea să continui, dar ai prins ideea.

Sunt un profesional. Sunt discretă, dar mai mult decât discretă sunt distinctă: timpul, emoțiile și sexualitate mea este măsurată în ore, după care e din nou al tău. Și cel mai important – eu nu-ți iubesc soțul și niciodată n-o voi face.

Eu niciodată nu voi fi o amenințare pentru căsătoria ta pentru că o fac pentru bani și nu vreau nimic de la nici unul dintre voi doi. Nu voi merge niciodată cu el la cină, nu te voi suna în mijlocul nopții și nu voi cere nici un divorț. Nu vei afla despre mine. Iar dacă vei afla, o vei face de la el, pentru că e sau prost sau foarte supărat pe tine.

Totuși, câțiva clienți sunt slabi și se îndrăgostesc, dar e o dragoste fără viitor pentru că tot ce facem noi e fals. Doar nu crezi că instalatorul tău e îndrăgostit de țevi.

Bărbații știu că afecțiunea mea pentru ei e condiționată de afecțiunea lor de a-mi da bani. Sunt doar un angajat. Atâta timp cât e atras sexual de mine, el nu va investi multe emoții în ceea ce facem împreună.

În experiența mea de lucru, bărbații, de obicei, cheltuie pe sex doar ceea ce au. Dacă soțul tău are nevoie de asta odată la 2 săptămâni și poate scoate din casă o sumă frumușică de bani fără a fi observat, atunci vizitează persoanele care se ocupă cu ce mă ocup și eu. Dar dacă vrea mai mult, nu poate culege banii de prin copaci. De obicei, acest timp de comportament se termină cu fraza ”dragă, trebuie să-ți spun ceva.”

Cât despre boli, indiferent de ce se vorbește în filme, mulți lucrători speciali în ziua de azi sunt probabil mai sănătoși și mai conștienți de siguranța proprie și a clienților decât majoritatea secretarelor amoroase.

Probabil nu vrei ca el să se culce cu mine. Te întreb din nou: Când e ultima dată când ai făcut sex cu el de 3 ori pe săptămână?

Nu zic că e treaba ta să-l faci să fie mereu fericit. Tot ce zic e că poate că nu vrei să te culci cu el atât de des. Ești ocupată, stresată, sau poate deja nu e cel de altădată. Te înțeleg; la mod sigur nu face ceea ce face pentru mine.

Asta e ideea. Eu sunt ingredientul secret în multe căsătorii fericire, pentru că, atunci când mă vizitează, ambii primiți cantitatea de sex pe care v-o doriți. Atât timp cât nu-i verifici telefonul, ați putea ajunge să sărbătoriți aniversarea a 50 de ani căsnicie. Cu plăcere.

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md