Mâncarea contează – Documentarul care îţi spune adevărul despre sănătate

“Fie ca mâncarea să vă fie medicament şi medicamentul să vă fie mâncare” – Hippocrate. Acesta este mesajul părintelui fondator al medicinei moderne, mesaj care are un ecou puternic în noul şi controversatul documentar Food Matters.

Cu mâncăruri sărăcite nutriţional, aditivi chimici şi cu tendinţa noastră de a ne baza pe medicamente farmaceutice pentru a trata ceea ce este în neregulă cu corpurile noastre prost hrănite, nu este de mirare că societatea se îmbolnăveşte tot mai mult.
Food Matters expune “industria bolii” o afacere de triliarde de dolari la nivel global şi oferă oamenilor câteva soluţii verificabile ştiinţific, pentru a preveni boliile şi a le trata, în mod natural.

Pornind din Grecia antică și ajungând până în zilele noastre, realizatorii prezintă o nouă abordare a modului în care ne hrănim zi de zi. Un film foarte bun pentru cei care nu prea sunt conștienți de alimentele care le pun în farfurie și de unde provin alimentele din supermarketuri.

Inainte de a trece la vizionarea intregului documentar, care tine mai mult de 1 ora, va recomandam sa priviti acest scurt fragment, de circa 10 minute, pentru a vă face o impresie.

Așa cum chiar producătorii acestui spun, “Food Matters“  este doar un film, dar mai important este REVOLUȚIA!  Acesta e un loc care te ține la curent cu cele mai noi informații cu privire la nutriție și metodele naturale de vindecare a unor boli.

Despre mancarea sanatoasa si cum o deosebim de mancarea nesanatoasa?
De ce nu este bine sa gatim mancarea?
De ce mancarea gatita nu este recunoscuta ca mancare ci ca TOXINE!?
Daca mananci mancare gatita mai mult de 51% sistemul imun declanseaza sistemul imunitar care lupta impotriva mancarii, considerand mancarea gatita microbi, toxine, ca si intrusi.
De ce suntem obositi dupa amiaza si nu vioi plini de energie?
De ce nu se invata in universitatile de medicina despre stiinta nutritiei si mancarea sanatoasa?
De ce doctorii in general nu stiu despre mancarea sanatoasa si ce este mancare nesanatoasa?
Cum se stopeaza si se vindeca bolile de inima, cancerul, diabetul, osteoporoza, bolile autoimune, bolile dermatologice si alte boli degenerative, incurabile.
Cum se vindeca toate bolile, afectiunile, prin mancare sanatoasa, mai ales prin mancare organica, ecologica, prin alimentatie vegetariana.