Japonezii au transformat noroiul în mîncare de lux. Vezi ce poţi găsi în meniul unui restaurant din Japonia

japan

Un restaurant din Japonia, “Ne Quittez Pas”, a renuntat la mancaruri extravagante in favoarea celor simple, naturale.

Atat de naturale, incat un platou scump de peste 1.333 lei (110 dolari) iti va potoli foamea cu supa de noroi si cartofi, salata cu dressing din noroi, scoici orientale cu aspic si topping din sedimente, risotto cu pamant si biban de mare sote si ca desert, inghetata din noroi,scrie thefw.com.

Noroiul este de fapt “cenusa vulcanica, combinata cu sol si plante din districtul Kanto, din Japonia”, spune Saeko Torii, reprezentan al companiei care comercializeaza produsul. “Contine minerale, bacterii sanatoase, este pur si sanatos” mai noteaza sursa.

Restaurant-in-Japan-Serves-Meal-Made-With-Dirt

Japanese-Restaurant-Serves-Meal-Made-With-Dirt2