EGRATIS – prima platformă de concursuri online din Moldova

Egratis.eu e o platformă de promovare a companiilor care oferă servicii sau produse de larg consum prin intermediul concursurilor pe internet. Platforma Egratis organizează concursuri online pentru companiile moldovenești.

Brand-urile din Moldova oferă drept premii produse sau servicii în mod gratuit. Egratis pentru fiecare, totul e foarte accesibil. Participanții urmează câteva reguli simple pentru a intra în concurs și câștiga premii reale cu adevărat gratis.

Recent a fost lansat concursul brandului Italian LIU JO în cadrul platformei Egratis unde participanțiele pot câștiga o centură stilată în valoare de 1640 lei. Tot ce trebuie să facă participanții, e să viziteze pagina concursului http://egratis.eu/liu-jo/ să dea Like paginii de Facebook a companiei, să completeze un mini formular și să distribuie concursul pe profilul de Facebook. Toate acestea într-un singur loc, pe site-ul egratis.eu Concursul este integrat și în cadrul paginii de Facebook – LIU JO Moldova.

imagine pentru articolul 1

Tot ce trebuie să facă participanții, e să viziteze pagina concursului să dea Like paginii de Facebook a companiei, să completeze un mini formular și să distribuie concursul pe profilul de Facebook. Ce au de câștigat brand-urile din Moldova? – vizibilitate, interacțiune cu brandul din partea consumatorilor și o prezență sporită în cadrul rețelelor de socializare Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram sau LinkedIn, în funcție de tipul concursului. Mai mult de atât, produsele sau serviciile companiilor devin popularizate unei audiențe largi.

Acest tip de concursuri sunt o noutate pentru piața din Republica Moldova și s-au dovedit a fi foarte eficiente. Concursurile obișnuite sau reducerile oferite pentru cumpărături în grup sunt de domeniul trecutului. Platforma Egratis.eu este inovatoare, participații devin ambasadori ai brandul-ui prin intermediul distribuției de conținut. În cadrul platformei Egratis.eu fiecare are de câștigat – participații obțin premii adevărate, iar companiile, o prezență interactivă pe internet.

Câștigătorii sunt selectați în mod aleatoriu prin intermediul unui instrument de selecție transparent. Membrii echipei Egratis au o pregătire solidă în domeniul marketingului digital și cu experiență în domeniul cercetărilor de piață. Companiile care doresc să organizeze un concurs profesionist sunt încurajate să contacteze echipa Egratis la 022 811 824 sau contact@egratis.eu

P