Cum alegem cadoul potrivit pentru fiecare ocazie specială?

Articolele handmade sunt mereu la mare căutare. Fiecare dintre noi știe că meșterii care confecționează bijuterii, coliere, felicitări și alte elemente decorative ne oferă de fiecare dată ceva unic, creat cu multă dragoste, inspirație și pasiune. 

Se întîmplă de multe ori să fim invitați la o zi de naștere, nuntă sau o sărbătoare deosebită și avem întotdeauna aceeiași dilemă – ‘’Care ar fi cadoul potrivit?’’. Ei bine, recent a fost lansată platforma hmade.eu oferindu-ne soluția portrivită.

Siteul hmade.eu este dedicat atât celor care sunt în căutarea unui cadou, potrivit sau articol decorativ pentru casă sau oficiu cât și meșterilor care expun creațiile pe acest site. Ideea unui unei platforme care reușește cu succes să ne ajute pe noi, cei în căutarea unor cadouri deosebite și meșterii care le confecționează, e un concept deosebit în Republica Moldova.

Platforma are patru compartimente bine structurate: Produse Handmade, Meșteri, Handmade Blog și un Forum. Compartimentul Produse Handmade ne ajută, pe noi cei în căutarea unui prezent, să identificăm foarte rapid cadoul în dependență de ocazie. De exemplu: vizitând pagina Produse Handmade vom putea selecta rapid categoria AccesoriiNunțiJucării sau Decor Interior pentru a vedea instant imaginile produslelor. Comanda se plasează cât ai clipi, iar meșterul ne va contacta la telefon pentru a stabili detaliile livrării.

hmade.eu-colier-produse-hmadae-mesteri-blog-handmade-forum

Dacă tot am menționat meșterii, e bine de știut că din momentul în care aceștia se înregistrează pe site-ul hmade.eu au o posibilitatea de a vinde produsele handmade pe site și să gestioneze comenzile. Pot oferi cupoane de reducere pentru ocazii speciale. Mai mult de atât, meșterii care își fac cont pe site sunt în măsură să acceseze statistici despre magazinul personal. Cumpărătorii oferă testimoniale și desigur fiecare meșter, deține un panou de control cu setări. Apropo, înregistrarea și crearea paginii personale e absolut gratuită.

Handmade Blog e spațiul în care găsim produse utile din domeniul confecțiilor manuale. Pe blog suntem ținuți la curent cu cele mai noi trend-uri din domeniu și desigur vom fi informați când au loc master class-uri  cu meșterii din cadrul platformei hmade.eu.

Forumul e locul potrivit pentru cei care caută un cadou special. De exemplu, de multe ori avem preferințe deosebite și chiar dacă avem de unde alege cadoul perfect, vrem o decorațiune pentru casă care ar respecta un anumit cod coloristic sau dimensiuni speciale. Tot ce trebuie să facem e să postăm un mesaj pe Forum, iar comunitatea hmade.eu ne va sări în ajutor de fiecare dată.

Acum știi deja unde găsești cadoul potrivit. Comunitatea hmade.eu este orientată către satisfacția celor care vor să achiziționeze ceva special cât și meșterilor talentați și pasionați de frumos.