Cinema – o vară cu amprenta SF: Edge of Tomorrow – Prizonieri în timp (Video)

Vara aceasta, iubitorii genului SF, se vor bucura să regăsească pe marile ecrane, amprenta futuristă a unei noi producții americane, care se anunță incendiară: Edge of Tomorrow – Prizonieri în timp.

Warner Bros. a pregatit asadar o surpriza de proportii tuturor pasionatilor genului, promovand ultima sa isprava cinematografica, semnata de Doug Liman, care va debuta pe marile ecrane la inceputul acestei veri.

Tom Cruise si Emily Blunt, cei doi protagonisti ai peliculei inspirate din volumul ilustrat „All You Need is Kill”, apartinand autorului japonez Hiroshi Sakurazaka, cu o grafica realizata de Yoshitoshi ABe, ne vor conduce intr-un viitor in care Terra este atacata de o civilizatie extraterestra.

O aventura care ridica semne de intrebare asupra posibilitatii confruntarii omenirii cu fenomene si evenimente ce depasesc granitele realitatii, asa cum o percem noi in viata cotidiana. Un aspect tipic filmelor de gen Adventure & Fantasy .

Pana la data lansarii nu a mai ramas mult, asadar sa ne delectam deocamdata cu imaginile oferite de trailler-ul oficial al acestei proiectii fantastice, menite sa ne ofere alternative ipotetice de explorare a unui viitor nu tocmai pasnic al planetei noastre albastre.


Vezi și:

Top 10 filme de groaza pe care trebuie sa le vezi – cele mai tari filme horror

Top 10 filme de comedie pe care trebuie să le vezi

Top 10: Cele mai bune filme de acțiune

      Articole recomandate


Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /var/www/yupi/data/www/yupi.md/wp-includes/wp-db.php on line 1889