Cel mai bun tată, sau cum să-ţi stînjeneşti fiul în faţa colegilor într-un mod amuzant (Foto)

Acidentul rutier suferit de un american, în urma căruia i-a fost amputat un picior, nu l-a împiedicat să devină cel mai bun tată din lume, ba din contra acest eveniment tragic i-a oferit o adevărată lecție de viață.

Atunci cînd fiul acestuia în vîrstă de 15 ani a urcat pentru prima dată în  autobuzul școlar, pentru a merge la noua sa școală, taică-său a ieșit în pragul casei pentru a-i ura o zi frumoasă.

După ore, adolescentul i-a spus mamei: “Te rog, te rog spune-i tatei să nu mai iasă să-mi facă cu mâna. Mă face de ruşine. Râd colegii de mine”. Dar Dale a auzit conversaţia şi, în loc să asculte rugămintea fiului, şi-a spus: “Challenge accepted!”.

Pentru următoarele 169 de zile, Dale a purtat în fiecare dimineaţă alt costum, de la pirat la sirena Ariel, de la Michael Jackson la împărat roman şi de la mireasă la Batgirl.

Îmbrăcat în costume de carnaval, Dale își petrece zilnic fiul la autobuzul școlar. Nu îl deranjează lipsa piciorul stâng, dimpotrivă, a găsit noi modalități de a pune proteza la locul său. De exemplu, nu poți fi un pirat adevărat fără “un picior de lemn”.

Acum în fiecare dimineață colegii și chiar și șoferul autobuzului aşteaptă ziua următoare pentru a vedea ce costum va mai îmbrăca Dale , iar frustrarea fiului său s-a transformat în mîndrie!

Vezi mai jos o galerie foto:

167

145

Tinkerbell

51

Irish

Hawaiian

146

Cum vi se pare decizia americanului?