Cea mai dorită femeie din lume.Vezi cine este ea

Actriţa americană Jennifer Lawrence a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume, potrivit rezultatelor unui sondaj internaţional realizat de editorii site-ului AskMen.com, informează Reuters.

Jennifer Lawrence, protagonista filmului “Jocurile foamei/ The Hunger Games”, a urcat de pe locul al 47-lea, pe care îl ocupase în sondajul similar de anul trecut, pe primul loc în topul de anul acesta. Popularitatea sa se datorează succesului deosebit pe care l-a avut în rândul publicului comedia independentă “Silver Linings Playbook”.

În film, tânăra actriţă americană joacă, cu multă credibilitate, rolul unei văduve, sexy şi dependentă de sex. “Impresia generală este aceea că ea este ceva mai autentică decât celelalte actriţe“, a spus James Bassil, redactorul şef al site-ului pentru bărbaţi, adăugând că publicul cunoaşte încă foarte puţine lucruri despre actriţa în vârstă de 22 de ani, pentru a putea să-şi formeze şi o părere negativă despre ea.

Este proaspătă şi nu i-am văzut chipul peste tot în paginile de bârfe din tabloide în ultimii trei sau patru ani“, a mai spus James Bassil.Pe locul al doilea se află actriţa Mila Kunis, iar poziţia a treia a fost ocupată de modelul Kate Upton. Cântăreaţa Rihanna ocupă locul al patrulea şi este urmată de actriţa Emma Stone, clasată pe poziţia a cincea.

Actriţa Sofia Vergara, care ocupa primul loc în sondajul de anul trecut, a coborât în acest an pe locul al 12-lea, iar starleta americană Kim Kardashian s-a situat pe locul al 98-lea.

Sondajul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de 2,4 milioane de cititori ai site-ului AskMen.com.