Ce ascund ochii tăi. Detalii uimitoare surprinse de un fotograf armean (Foto)

Un fotograf armean a reuşit să surprindă imagini spectaculoase ale ochiului uman, încât, la o primă vedere, acestea par desprinse dintr-un film SF, scrie Daily Mail.

Suren Manvelyan, în vârstă de 36 de ani, a declarat că pentru realizarea proiectului intitulat „Your Beautiful Eyes” („Ochii tăi frumoşi”) a cerut ajutorul prietenilor şi colegilor. Mai mult, întrucât este profesor de fizică, chiar unii dintre elevii lui s-au lăsat fotografiaţi.

Este destul natural atunci când realizezi fotografii macro cu insecte şi plante, dar să încerci să fotografiezi ochiul? Nu m-am aşteptat la asemenea rezultate”, a declarat Manvelyan.

Nu am credeam că au o structură atât de complicată. În fiecare zi vedem sute de ochi dar nici măcar nu bănuim că au o structură atât de frumoasă, precum suprafaţa unor planete necunoscute.”, a continuat el.

Totuşi, când vine vorba de tehnica folosită la realizarea acestor fotografii, bărbatul ezită să ofere detalii tehnice: „Modul în care au fost făcute aceste poze este secretul meu” . Pe lângă meseria de profesor, Suren Manvelyan lucrează şi ca fotograf pentru revista „Yerevan”.