AIRPod Car – n-ai carnet şi nici benzină, dar poţi avea o maşină (Foto/Video)

air car

AIRPod Car ar putea fi soluţia viabilă pentru cei ce nu deţin carnet de şofer şi nici resurse pentru combustibil, dar ţin cu orice preţ să dea o tură pe patru roţi prin oraş, mândrindu-se cu propria maşinuţă.

Propunerea soseşte din partea casei automobilistice indiene TATA Motors, care nu a ezitat să realizeze o maşinuţă pe aer comprimat, cu dimensiuni inferioare unui Smart, cântărind sub 500 de kilograme şi abordând un design care oscilează între comic şi SF.

Deşi părerile sunt împărţite din acest punct de vedere, maşinuţa prezintă şi o mulţime de avantaje, care sună asemenea unui irezistibil cântec de sirenă în urechile consumatorilor.

AIRPod nu funcţionează cu benzină sau motorină, ci cu aer comprimat, este uşor manevrabilă, oferă un habitaclu redus, dar bine protejat şi realizat pe baza unui concept ergonomic, se parchează uşor în spaţii restrânse şi ar putea fi achizitionată la un preţ cuprins între 7 şi 9 mii de dolari.

În plus, pentru a utiliza un astfel de vehicul, posesorul nu are nevoie de carnet de şofer şi se poate declara încântat să folosească un mijloc de transport nepoluant.

Air-Pod

cuivre12

Switzerland Geneva Auto Show-Running on Air

 

Roxana Iorgulescu