Acest video filmat în Moldova a pus pe jar întreaga Rusie! (Video)

Poliţia din Rusia era în alertă după ce pe una dintre reţelele de socializare a fost postat un video în care un minor era agresat fizic. Recent oamenii legii au aflat că filmuleţul fusese filmat în Republica Moldova. Minora care organizase “execuţia” a ajuns să fie respinsă de societate, scrie portalul Life News.

Tatiana Muraviyova este eroina principală a filmuleţului care a scandalizat internetul. Fata, împreună cu câţiva tovarăşi de-ai ei, l-a bătut pe fostul ei iubit, iar acum viaţa ei este în pericol. În mai puţin de 24 de ore, pagina ei de socializare a fost invadată de mesaje cu ameninţări.

Incidentul a avut loc în satul Cunicea, r.Floreşti din Republica Moldova. Filmuleţul a ajuns la poliţie după ce o profesoară a unei şcoli din Tula (Rusia) l-a vizionat pe internet.

Minora, în vârstă de 13 ani, a plecat din Novomoscovsk pentru că tatăl şi mama vitregă nu reuşeau nicidecum s-o ţină în frâie. Revenită acasă, fata a organizat „pedepsirea” fostului său iubit, pe care îl filma în timp ce acesta era agresat fizic.

Cruzimea cu care eleva cerea să fie bătut Andrei Pânzari, care i-a fost iubit, pare de necrezut. Băiatul este lovit cu sălbăticie cu picioarele peste cap pentru „păcatul” de a se fi îndrăgostit de altă fată.*