A strâns 5.000 de fotografii cu vedete şi le cunoaşte aproape pe toate

O fată de 16 ani a adunat aproape 5.000 de poze cu vedete şi a ajuns să fie, la rândul său, cunoscută de acestea.

Adolescenta de 16 ani, care îşi spune Stalker Sarah sau Sarah M are poze cu celebrităţi precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Robert Pattinson, Justin Bieber, Oprah şi multe altele, informează dailymail.co.uk.

Ea a ajuns să fie cunoscută de celebrităţi postând pozele sale cu acestea pe Flickr şi Twitter, unde apar zilnic sau o dată la două zile fotografiile ei cu vedetele. Justin Bieber o ştie chiar după numele său.

Sarah a povestit cum a căpătat hobby-ul de a se poza cu vedete în show-ul TV “Good Morning America”. În urmă cu 4 ani ea l-a întâlnit, la un eveniment la care participa împreună cu tatăl său, pe unul dintre actorii săi preferaţi, Robert Hays. Pentru că tatăl său avea o cameră în maşină, Sarah a făcut o poză cu acesta.

Tatăl adolescentei o duce şi acum la diverse evenimente la care participă vedetele: “Atât timp cât iau note maxime la şcoală mă duce la fiecare eveniment la care poate să meargă”, a susţinut aceasta.

Sarah a dezvăluit şi secretul său, datorită căruia a reuşit să se pozeze cu atâtea celebrităţi: “Ştiu să-mi aleg momentul potrivit. Dacă nu cred că doresc să facă o poză, atunci nu mă duc la ei”, a mărturisit adolescenta.