5 filme Science-Fiction pe care trebuie să le vezi!

92-720x340

Nu știi cu ce să te ocupi? Te-ai săturat de cărți? De realitate? Intră în altă realitate prin aceste opere ale cinematografiei.

Mai jos găsești 5 filme din domeniul science-fiction care vor demonstra minții tale că încă există lucruri la care nu ai meditata sau/și nu ți le-ai imaginat. Apropo, dacă apeși pe imagine o să se deschidă trailerul filmului.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

eternal-sunshine-min (1)

De ce să-l vezi? E șmecher, e Jim Carry, e minunat și are imagini extraordinare.
Despre ce-i? Imaginează-ți că ți-ai șterge fosta din memorie și ai ajunge să o cunoști din nou, ca să te îndrăgostești de ea iarăși.

Apropo, ai șterge-o din memorie?

Sunshine

02-min

E despre o gașcă super-inteligentă trimisă înspre soare pentru a-l reporni. Are chichițe romantice, triunghiuri de dragoste și prietenie. Drept rezultat, vei respira același pericol și speranță ca eroii principali.

Coherence

coherence-min

E un film care te lasă cu gura căscată, o să stai după el zile în șir mestecând ideea. O cometă trece pe deasupra unui orășel american, această trecere cauzând perturbări la nivel temporal/psihologic. Aceste perturbări sunt arătate din perspectiva unui grup aflat la masa de sărbătoare. Observă schimbarea personajelor și filosofia filmului. Vei obține și un final care o să te facă să înjuri în continuu din cauza dozei de informație și idei obținute.

Moon

moon_movie-min

Un băiat e trimis singur pe lună pentru a obține materialele necesare pământului. Are contractul pe trei ani și în timpul ăsta comunică doar cu calculatorul său. Însă băiatul are parte de o întâlnire stranie și importantă, pe pustietatea satelitului.

The game

the-game-michael-douglas-1-min

Ce să-i dai omului care are parte de toate? O aventură!
Eroul principal asta și obține drept cadou, doar că această joacă/aventură îi consumă viața.

      Articole recomandate


Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /var/www/yupi/data/www/yupi.md/wp-includes/wp-db.php on line 1889