3 filme cu un strop de filosofie pentru un weekend prea normal!

V For Vendetta


V e pentru Vendetta (răzbunare).  E ca o șaorma cu de toate. Dragoste? este. Muși(lacrimi, scenariu care scoate la iveală cele mai profunzi trăiri)? este. Bătăi? este. Chestia cea mai importantă e că există și o idee, ca un fir roșu care le leagă pe toate.

Băiatul, eroul principal V decide într-o seară frumoasă de octombrie să detoneze o clădire și pune bazele unei revoluții (într-o țară care după regimul de guvernare nu are chiar atât de multe de învățat de la RM) care va avea loc exact peste un an.
TREZIȚI-VĂ OAMENI BUNI!!!111!

The Grey

E un frig cumplit și sunt lupi și un nene cu o pușcă, e ca la bunica acasă ai spune tu? Nu e chiar așa pentru că mai e și un avion prăbușit și lipsește folclor-fm.
Bărbosul, eroul filmului, super șmecher în supraviețuire și comportamentul lupilor e angajat să apere un grup de oameni slabi cu firea de lupii sălbatici. Din păcate lucrurile o iau razna și tânărul moș crăciun trebuie să-și salveze propria piele.

Predestination

Deci dacă-mi puteți explica cine pe cine naște și cine cu cine se combină, weekend-ul următor o să scriu articolul în duș. E un film care demonstrează că matematica superioară e o ca o joacă de copii.

Băiatul, fata, hermafroditul ăsta în rol principal e trimis în trecut să ucidă pe cineva care defapt e un cineva cunoscut de el, pentru că acest cineva face niște lucruri urâte cu orașul (îl rade de pe fața pământului). Dar acest cineva e defaaaapt… vă doresc succes și inspirație și vă spun că sunteți cei mai cei dacă înțelegeți.

Să aveți parte de un weekend plin de normalitate!

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md