18 poliţişti au salvat de la înec o… păpuşă gonflabilă

Un echipaj de poliţie din provincia Shandong, China, a fost chemat în zona unui râu pentru a salva o femeie de la înec, dar aceştia au constatat că nu era decât o păpuşă sexuală.

Timp de 40 de minute, 18 poliţişti chinezi s-au chinuit să salveze de la înec o femeie.

Aceasta s-a dovedit a fi, însă, o păpuţă sexuală, potrivit The Huffington Post.

Operaţiunea de salvare a început după ce autorităţile chineze au fost informate că o femeie era în pericol să se înece într-unul dintre râurile din provincia Shandong.

Echipajul a încercat aproape o oră să o scoată la suprafaţă pe femeie, timp în care aproximativ 1.000 de curioşi s-au strâns în zonă şi cu toţii au fost martori când poliţiştii au scos la mal… o păpuşă gonflabilă.

Încă nu se ştie cum a ajuns în râu jucăria sexuală. Este posibil ca aceasta să fi ajuns accidental în apă, pentru că Shandong este un centru recunoscut pentru producerea jucăriilor sexuale, care sunt apoi comercializate la nivel mondial.

O intervenţie cu peripeţii a avut loc şi în SUA, anul trecut, când poliţiştii americani au împuşcat de două ori ceea ce credeau că era un aligator pregătit să atace. Apoi şi-au dat seama că au anihilat… un crocodil ornamental, din beton.