11 lucruri despre care femeile nu vorbesc niciodată

femei-min

1. Intuiția feminină există! Ea într-adevăr simte de ce eziți să răspunzi la întrebarea cum o duce secretara noua. Singura salvare e să nu minți.

2. Fiecare fată este convinsă: toți foștii iubiți încă speră că într-o zi ea se va întoarce la ei. Și cu fidelitate așteaptă acest moment fericit.

3. Cînd o fată începe discuția cu cuvintele ”Tu îndr-adevăr ești un baiat bun”, poți să începi să îți faci bagajele.

4. Cu mai mult entuziasm îți va raspunde la ”maimuță” decît la ”puișor” sau ”iepuraș”. Cu cît e mai extravagantă dezmierdarea cu atît mai puține șanse să fie adresată unei alte femei.

5. Nu o place pe mama ta. Ea ar dori să petreacă sărbătorile  la mama ei și nu înțelege de ce nu le acorzi atenție celor din familia ei.

6. Dacă este interesată de numele fotbalistului tău preferat nu e din cauza interesului trezit față de fotbal, cel mai probabil încearcă să îți spargă parola de facebook.

7. La începutul relației mereu flirtează cu prietenii și colegii tăi. Ca mai apoi să aibă toate motivele să îți zică: Ce norocos ești alături de ea!

8. La prima întîlnire poate să treacă ușor cu vedere lipsa banilor sau manierelor, dar nicidecum lipsa atenției și a imaginației.  O femeie vrea de la tine să o scoți din rutina zilnică și plictisitoare. Fii sigur că nu se va combina cu tine pentru a o adînci și mai mult în rutină.

9. Femeile nu văd nimic rău în a face sex la prima întîlnire. Dar oricum nu va face asta.

10. Femeile țin la datele importante din relația voastră. Da, da, anume acele date de care tu mereu uiți.

11. Ea mereu te evaluează. Și este capabilă să se dezamăgească dacă cumva te îndepărtezi de idealurile ei.

Articolul este de tradus de pe flytothesky.ru

      Articole recomandate


Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /var/www/yupi/data/www/yupi.md/wp-includes/wp-db.php on line 1889