10 reguli cum să cucereşti un băiat

Libertatea îţi spune ce e bine să faci şi ce nu, când îţi place un tip. Părinţii îţi spun întruna să fii cu ochii-n patru atunci când un băiat îţi propune o ieşire în oraş şi să nu îi cedezi sub nici o formă din prima, pentru că va crede că eşti o aventurieră. Însă prietena ta cea mai bună te îndeamnă să îţi asumi iniţiativa dacă un coleg ţi-a picat cu tronc. Ce este de făcut şi pe cine să asculţi?

1. Să nu faci niciodată primul pas
Unele fete încă se mai ghidează după această regulă, în speranţa că tipul va fi cel care va face primul pas. Exact ca pe vremea bunicii… Riscul? Aşa se proceda pe vremuri, însă acum, în secolul XXI, poţi să-l pierzi dacă nu reuşeşti să te faci remarcată la timp.2. Nu-l suna în primele zile
Conform mentalităţii unora dintre voi, pe băiat nu trebuie să-l suni cel puţin trei zile după ce v-aţi cunoscut. Nu vrei să creadă că eşti disperată, aşa-i? Mai bine să fiarbă, gândindu-se la ce e mai rău. Riscul? S-ar putea ca tipul să considere că nu a fost pe măsura aşteptărilor tale ori să se enerveze că nu ai bunul-simţ să suni ca să-l întrebi ce mai face, aşa că va trece la o altă cucerire.

Reguli sunt multe si diverse, dar prognoza meteo pentru Moldova o gasesti aici. Nu crezi? Intra si vezi cum va fi timpul maine si 10 zile inainte. Pregateste-te din timp de ploaie, iar baiatul va fi impresionat.
Prognoza Meteo in Republica Moldova

3. Fii indiferentă
Chiar dacă ai început o relaţie cu un tip mişto, nu trebuie să-i arăţi din prima cât de înnebunită eşti după el. Fă pe indiferenta! Riscul? Cu cât te laşi mai greu, cu atât mai plictisit s-ar putea să fie şi partenerul tău. E ok să nu oferi totul pe tavă încă de la prima întâlnire, dar nici nu trebuie să exagerezi cu indiferenţa.

4. Arată-i că eşti ocupată
Se spune că e ok să îl faci pe tip să creadă că eşti o persoană foarte ocupată. O întâlnire cu tine va deveni pentru el o provocare. Riscul? Ar putea să te creadă neserioasă sau să considere că nu eşti dispusă să-ţi faci timp şi pentru el.

5. Prefă-te curtată şi de alţii
La începutul relaţiei, ai putea să-i testezi dragostea întinzându-i diferite capcane. De exemplu, spunându-i că ai un coleg care se poartă extrem de drăguţ cu tine la şcoală. Riscul? Te-ar putea considera uşuratică. La urma urmei, flirtezi cu alţii şi îi spui şi lui asta, nu?

6. Interesează-te de pasiunile lui
Îţi place atât de mult de un tip, încât ai face orice ca să-l impresionezi. Află ce lucruri adoră şi ce nu, ce animale are acasă etc. Sigur îl vei da pe spate! Riscul? S-ar putea simţi ameninţat. Dacă intri prea mult în intimitatea lui, nu o să-i convină deloc.

7. Nu te lăsa cucerită din prima seară
O ricât de mult ţi-ar plăcea un tip, nu ceda din prima seară. Nu rezolvi nimic dacă faci dragoste chiar de la prima întâlnire. Riscul? Niciun tip nu se supără dacă nu faceţi sex din prima seară. Se bucură enorm însă dacă reuşeşte acest lucru. Cel mai bine ar fi să faci asta doar dacă ai chef de o aventură de-o noapte.

8. Nu spune prima „Te iubesc”
Să nu cumva să spui vreodată prima „Te iubesc”. Nu de alta, dar s-ar putea să-l forţezi să spună „Şi eu”, chiar dacă nu simte asta. Mai bine îl laşi pe el să îşi exprime primul sentimentele. Riscul? Băieţii nu pun atât de mult preţ pe acest „Te iubesc”. Ţi-ar putea spune asta şi după o săptămână, fără să însemne mare lucru.

9. Fii secretoasă
Cel mai bine ar fi să nu-i spui totul despre tine chiar de la început. Fii mai secretoasă, evită răspunsurile la anumite întrebări şi învăluie-te într-o umbră de mister. Riscul? Aparent, nu eşti chiar atât de deschisă pe cât pari şi îţi cam place să ascunzi nişte lucruri. S-ar putea să nu îi placă atitudinea asta şi să renunţe!

10. Combină-te cu amicul lui
Dacă ţi-a greşit cu ceva şi vrei să te răzbuni, cea mai eficientă metodă este să-l seduci pe cel mai bun prieten al lui. Chiar dacă se cunosc de mult timp, şi el aparţine genului masculin. Nu va rezista tentaţiei. Riscul? S-ar putea să iasă urât. În primul rând, strici o prietenie, iar în al doilea rând, nu ştii niciodată cum reacţionează iubitul la nervi.