10 filme de dragoste pentru o iarnă friguroasă

film-dragoste

Să trăiești dragostea nu este simplu. Să vorbești despre ea la fel. Și la fel de complicat este să încerci să faci un film despre marele sentiment.

Atunci când tinzi să combini fericirea cu tristețea, drama cu tragedia, limita dintre ele este prea mică. Așa că asemeni unui artist, trebuie să știi să combini perfect culorile, ca mesajul să ajungă exact la inimile oamenilor.Iar din cele mai bune combinații au ieșit cele mai frumoase filme de dragoste, care au fosr privite o dată și încă o dată și de alte multe ori. Așadar, 10 filme de dragoste pentru o iarnă friguroasă:

1. Ghost / Fantoma mea iubită

Gândește-te la cea mai emoționantă și surprinzătoare poveste de dragoste. Vei da astfel de filmul numărul 1 al anului 1990, “Fantoma mea iubită“. Este filmul în care viața și moartea sunt atât de aproape și totul datorită dragostei. Sam (Patrick Swayze) este o fantomă care împreună cu un medium încearcă să afle adevărul care se ascunde în spatele morții lui și pentru a o salva pe iubita lui Molly (Demi Moore) de a urma aceeași soartă.

2. Titanic

“Titanic” …o amintire despre acest film e suficient pentru a-ți face pielea de găină. Povestea de dragoste a celor doi îndrăgostiți, Jack și Rose, un pasager de clasa a treia și o americancă de 17 ani din clasa superioară, rămâne și acum vie.

 3. P.S. I Love You / P.S. Te iubesc

“P.S. Te iubesc” nu este încă un film după care să plângi. Acesta este un film inteligent și bun, care nu vorbește cu publicul într-o limbă pe care acesta ar înțelege-o, dar pe teme care suntem capabili să le percepem doar cu inima. Vedem cât de fragil este ceea ce părea indestructibil și etern ieri. Și vedem că dragostea nu are nevoie de o mulțime de cuvinte frumoase … are nevoie doar de trei.

4. Legends of the Fall / Legendele toamnei 

Aceasta este una dintre acele filme care, după scena finală nu se termina aici, dar rămâne cu noi pentru totdeauna. Este filmat atât de bine că, chiar știind întreg dialogul în prealabil, văzându-l a treizecea oară, trăim sentimentul că savurăm scenele pentru prima dată . Deoarece “Legends of the Fall” este o poveste pe care o trăim în toate 133 minute ale filmului.

5. The Lake House / Casa de lângă lac 

Un film de dragoste între doi oameni pe care îi desparte distanța. Dar ea nu se calculează în kilometri, nu în orașe, ci în timp. Povestea în care Kate și Alex încep să corespondeze prin scrisori lăsate în cutia poșală a surprins pe mulți amatori ai filmelor de dragoste.  Prin urmare, filmul “The Lake House” este deosebit, romantic, senzual și ușor de reținut.

6. One Day / O singură zi 

Un imn al emoțiilor frumoase, un imn al romantismului, îmbibat cu cărți vechi, iarbă verde și role, cântece, vânt, râsete, zâmbete și viața cea mai sinceră. Un film despre viață. O frumoasă poveste dintre Emma și Dexter care trăiesc pe parcursul a mai bine de 20 de ani zilele de 15 iulie ale fiecărui an.

7. Gone with the Wind / Pe aripile vântului 

Există filme bune, dar există pur și simplu capodopere, ca și filmul “Pe aripile vântului”. Poți să o revezi de zeci de ori și de fiecare datăgăsești ceva nou în această poveste incredibilă a unei femei puternice care nu era ca ceilalți. Este filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografică a Hollywood-ului.

8. Nine 1/2 Weeks / Nouă săptămâni și jumate

Filmul pe care trebuie să-l vezi cel puțin o dată în viață. Să-l vezi de dragul tânărului Mickey Rourke, fermecătoarei Kim Basinger și pasiunii dintre ei, mai puternică decât rațiunea și intelectul. Mai puternică decât gândirea, frica, ura și da, mai puternică chiar decât dragostea. Fie pentru o clipă sau 9 saptamani jumatate, ea e cea mai specială.

9. Vanilla Sky 

Filmul povestește despre dragostea adevărată, care a izbucnit brusc, dar a devenit pentru eroi cea mai importantă din viață.Ea nu va fi așa cum v-o imaginați. De dragul ei cei doi au refuzat realitatea. Apoi iubirea devine un puzzle înșelător a conștiinței, iar singura cale de ieșire este să vadă totul clar.

10. Blue Valentine 

Este un film nebunesc, rece și pătrunzător, despre dragoste. Dean și Cindy au trăit acest sentiment, dar după un timp relația lor s-a răcit. Inexplicabil, ea a fost transformată într-un necunsocut și a devenit o povară. Dar cel mai important e încercarea celor doi de a readuce pasiunea pe baza chimiei ce există între ei.

Priviți filme bune, filme-poveste, filme de dragoste, alături de cei dragi.